[LoL TR] 99 Champ 47 Skin 6 Rune Page Hesap Satılır (Jinx ve Mafia Jinx Eklendi.!!)
LoL0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- [LoL TR] 99 Champ 47 Skin 6 Rune Page Hesap Satılır (Jinx ve Mafia Jinx Eklendi.!!)
-
28-09-2019, 03:20:38Kayıtlı ÜyeHerkese hayırlı forumlar. LoL TR hesabımı satıyorum. Tam bir fiyat belirlemedim fakat 150 TL civarı duşunuyorum. Hesapta tamamlanmış 6 run sayfası var(AD,AP,SUPPORT,AD JUNGLE,AP JUNGLE VE TANK) Acık olan champ ve skinleri listelenmiş şekilde vereceğim. Aatrox - Justicar Aarox Ahri - Foxfire Ahri Akali Alistar Amumu Anivia Annie Ashe- Freljord Ashe Blitzcrank Brand - Cryocore Brand Caitlyn - Sheriff Caitlyn Cassiopeia - Siren Cassiopeia Cho'Gath Corki Darius - Bioforge Darius Diana - Dark Valkyrie Diana Dr. Mundo Draven - Soul Reaver Daven Elise - Death Blossom Elise Evelynn - Shadow Evelynn Ezreal - Frosted Ezreal FiddLesticks Fiora - Royal Guard Fiora Fizz - Atlantean Fizz Galio Gangplank Garen Graves - Hired Gun Graves Hecarim - Reaper Hecarim Heimerdinger Irelia - Frostblade Irelia Janna Jarvan IV Jax - Temple Jax Jayce Jinx - Mafia Jinx Karthus Kassadin - Pre-Void Kassadin Katarina - Mercenary Katarina Kayle Kennen - Karate Kennen Kha'Zix - Mecha Kha'Zix LeBlanc - Prestigious LeBlanc Lee Sin - Muay Thai Lee Sin Lissandra Lucian - Hired Gun Lucian Lulu Lux - Imperial Lux Malphite - Glacial Malphite Malzahar Master Yi - Assassin Master Yi Miss Fortune Mordekaiser Morgana Nasus Nautilus Nidalee - Headhunter Nidalee Nocturne Nunu Orianna - Sewn Chaos Orianna Pantheon Poppy Quinn- Phoenix Quinn Renekton Rengar - Headhunter Rengar Riven Ryze Shaco Shen Shyvana Singed Sion Sivir- Huntress Sivir & Bandit Sivir Soraka Syndra Talon - Dragonblade Talon Taric Teemo Tristana - Rocket Girl Tristana & Riot Girl Tristana Tryndamere - Viking Tryndamere Twisted Fate - Jack Of Hearts Twisted Fate Twitch Udyr - Black Belt Udyr Varus - Blight Crystal Varus Vayne - Heartseeker Vayne Veigar - White Mage Veigar Vi Viktor Vladimir - Marquis Vladimir Volibear Warwick - Tundra Hunter Warwick Wukong Xerath Xin Zhao Zac Zed - Shockblade Zed Ziggs Zilean Zyra Bana buradan ozel mesaj ile ulaşabilirsiniz yada yorum olarak teklifinizi sunabilirsiniz. Lutfen ciddi alıcılar iletişime gecsinler. Yaşı kucuk, dolandırıcılık peşinde olanlar, emek hırsızlığı derdinde olanlar zaten mesajlarında kendilerini belli ederde yinede gelmesinler. Mesajlarınızı bekliyorum. __________________