Become A Legend ( Efsane Olun )
Oyun Dünyası0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Become A Legend ( Efsane Olun )
-
28-09-2019, 03:20:37Kayıtlı ÜyeArkadaşlar Efsane Olun bolumuyle ilgili paylaşmak istediklerinizi burada paylasırsanız sevinirim. Her Turlu İpucu, Bilgi vb... Ben Bir Tane Actım ; Adı Oğulcan 187 cm, Almirada Başladım Sırasıyla Değil Karışık Olarak Nancy, Villereal,Touluse, PSG vb.. bircok klupte oynadım sadece Marsilyada 2 sene oynadım ondada ilk senemde Şampiyonlar Ligini kazandım ondan kaldım 1 sene daha.. 2 Kere En İyi Ortasaha 1 Kere Dunyanın En İyi Futbolcusu 3 Kere Uluslararası Kupa İlk 11 i 2 Kere Şampiyonlar Ligi Gol Kralı 1 Kere Şampiyonlar Ligi Asist Kralı 2 Kere Avrupa Ligi Gol Kralı ____ Genelde Milli Macları ve Kupa Maclarını oynuyorum Lig Maclarını Es Geciyorum Şu Anda Amacım Gollerimin ve Asistlerimin toplamının Mac Sayısını Gecmesi Yaklaşıyor ama bir turlu gecemiyorum 181 Mac Oynaışım 152 Gol 24 Asist ____ Milli takımla Aram yeni yeni duzeliyor, İlk Başlarda 70 lerde alıp 75 lerde cıkarıyordu sinir oluyordum 3-4 gun once ilk 11 de baslatıp 70 lerde cıkarmaya basldı su anda ilk 11 de baslıyorum bazen cıksamda genelde 90 dk oynuyorum Ama bunun nedeni Milli takımın iyi olması İpucu : Milli takımı cok iyi secmeyin Mesela turkiye felan secin Ben ingiltere sectim daha yeni 90 dk oynamaya basladım Bu arada yasım da 29 oyunda ama siz bunu okurken kac olur bilmiyorum =) __________________