Bahceşehir SuperMassive’in kocu Pades, actığı canlı yayında 1907 Fenerbahce donemi ve yeni ekibi Bahceşehir SuperMassive ile ilgili bircok soruyu cevapladı. AVRUPA’NIN EN İYİ ALT KORİDORU ZEİTNOT VE WOLF -Zeitnot’ı hep karşı takımda izlemiştim. Şimdi nasıl bir his yaşadığımı anlatamam. Bir de yanında Wolf var. -Kusura bakmayın ama bu sene Bahceşehir SuperMassive’in şampiyon olacağı aşikar. -Frozen’ın koridorda 5 kere solo kill yediği kuyruklu bir yalan. -Wolf akademi takımı destek oyuncumuz Absolute’u izleyip neler yapabileceğine dair tavsiyeler veriyor. -Hicbir Turk destek oyuncusu Wolf’a yetişemez. -Move’u suclamak yerine o cocuk neden delirdi ilk onu sorgulayın. -LEC’nin en iyi alt koridoru Gorilla ve Hans Sama, Avrupa’nın en iyi alt koridoru Zeitnot ve Wolf. Umarım MSI’a gideriz ve onlardan daha iyi bir alt koridorumuz olduğunu gosteririz. -Bahceşehir SuperMassive yonetimi anlatılmaz, yaşanır. -As takımla ilgilenen ben varım ve VicaL var. Akademi takımı kocu Doctor, danışman koc ise Thaldrin olacak. -Akademi takımının mac tekrarları izleneceği zaman ben ve VicaL da katılıyoruz. -Stomaged onceki yıllara gore cok daha hırslı calışıyor. -Bircok takımdan teklif aldım ama SUP’u tercih ettim. -Wolf takımdaki en genc 2. oyuncu, neden emekli olsun? -Wolf başarılı olmak, kendini gostermek icin Turkiye’ye geldi. -VicaL cok bilgili bir koc, ozellikle ormanla ilgili. -Takımımızın shotcaller’ı genelde Wolf ama diğer oyuncularımız da cok konuşuyor. -Frozen fizik tedaviye gitti ve bilek sorunları şu an cozuldu. -Wolf ile calıştıktan sonra Wolf’u istememe gibi bir durum olamaz. -Kağıt uzerinde, Royal Youth dışında cekinilecek bir takım yok. Pades 1907 Fenerbahce’deyken ANTRENMAN BİLGİSİ SIZDIRMA KABUL EDİLEMEZ BİR DURUM -Gilius ligi domine edebilecek bir ormancı değil. -Ruvelius’un banı sıralamayı etkileyecek. -Frozen gecen seneden daha iyi olacak. Cok daha fazla calışıyor hedefleri var. -Royal Youth menajeri Mert Tanrıverdi’nin yaptığı yorumlar komik. -Trick ve Naru oldukca tehlikeli bir ikili. -Kimsenin LEC’den bizim kadar kolay scrim alabildiğini duşunmuyorum. -Mukemmel bir espor psikoloğumuz var. Ozellikle akademi takımı ile cok ilgileniyor. -Wolf’un İngilizcesi beklediğimden cok daha iyi. -Daha once Nagne’nin olduğu takımlar ile scrim atmıştık, ben iyi olduğunu duşunmuyorum. -Sadece LEC takımları ile scrim atıyoruz. -Zeitnot, Bang ayarında oynuyor. -Bahceşehir SuperMassive LEC’de oynasa 2. sırada olurdu. -Caps’i saymazsak, Frozen Turkiye’ye gelmiş en iyi orta koridordur. -Bizden bircok LEC takımı scrim istiyor, hatta bazılarını reddettik. -Gunde ortalama 6 takım ile scrim atıyoruz. -Eğer sahnede 2 koc kuralı cıkmazsa, buyuk ihtimalle secim yasaklama ekranında ben olacağım. -Gecen seneki All-Star Kore macı haric draft’larda cok ağır kaybettiğimi duşunmuyorum. -Frozen, GBM’e gore daha istikrarlı ve stabil bir oyuncu. -Practice cok potansiyelli bir oyuncu olduğu icin bizim takımımızda. -Frozen ile ilk konuştuğumda İngilizcesi yes no seviyesindeydi, inanılmaz ilerletti şu an cok akıcı konuşabiliyor. Wolf’un İngilizcesi Frozen’dan biraz geride. -Scrim leak (antrenman bilgisi sızdırma), profesyonel bir gozle bakıldığında kabul edilemez bir durum. -Wolf’un kalp hastalığı ile ilgili hicbir sıkıntısı yok. -Akademi takımlarını cok iyi tanımıyorum ama bizim takımımız 1. olacak.