Playerbros
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- 2017 Şampiyonluk Ligi videosunu 2019 videosunun muziğiyle dinleyin
-
28-09-2019, 03:19:03Kayıtlı ÜyeAnti isimli YouTube kanalı 2019 VFŞL tanıtım videosundaki muziği 2017 tanıtım videosuna ekledi. Video adeta yeniden yaratılmış gibi oldu. Anti isimli YouTube kanalı, LoLespor’un yeni şarkısını 2017 Şampiyonluk Ligi videosuyla harmanladı. Ortaya ise muthiş bir uyum ve video cıktı. LoLespor gectiğimiz gunlerde 2019 Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nin tanıtım videosunu yayımladı. “Sahne artık en iyilerin” ismiyle yayımlanan videoda kullanılan şarkı League of Legends hayranları tarafından cok beğenilmişti. Bunun uzerine Anti isimli YouTube kanalı, yeni şarkıyı eski lig tanıtım videosu uzerine ekledi ve ortaya işte harika bir iş cıktı. Once videonun orjinal halini izleyelim. 2019 tanıtım videosunun muziği 2017 videosuna eklendi ve hic de sırıtmadı. Ustune eskisinden de iyi oldu denilebilir. İceriğin uretici YouTube kanalı da şarkının her LoLespor videosuna ne kadar uyumlu olduğundan bahsetti. Videonun orjinalinde daha sert ve “metal muzik” tarzına yakın bir muzik kullanılmıştı. Ancak bu yeni şarkıyla beraber video hem daha hareketli hem de daha heyecanlı bir hal aldı.