Hades ve Padden Twitter’da kapıştı. Padden’den Hades’e; “Senin hayallerini ben coktan yaşadım minik cocuk. Sen ise hicbir zaman ulaşamayacaksın”. Twitter iki Turk nişancının sozlu atışmasına sahne oldu. 1907 Fenerbahce nişancısı Hades, padden’a “Senin kariyer bitmiş, hayaller yok tabii.” dedi. Olay 1907 Fenerbahce destek oyuncusu Japone’nin LoLespor’a yaptığı bir acıklamasında “Haddes şu an Padden’den daha ust seviyede” demesiyle başladı. İki nişancıyı birbiriyle kıyaslayan destek oyuncusu, Turkiye’deki diğer alt koridorlardan cekinmeleri icin herhangi bir sebep olmadığını soyledi. Esporin’in paylaştığı gonderi altında gelişen olaylar, kısa surede sosyal medyada yankı uyandırdı. Bu sozlerin hemen ardından Padden gonderi altına yorum yaptı. Kendisini hedef alan acıklamalar karşısında “laflar kucuk, hayaller buyuk” diyen Padden, kendisini savundu. Nişancının bu cevabına Hades’in cevabı da gecikmedi. Hades belki uzun zamandır gormediğimiz en ağır “trash talk”lardan birini yaptı. 1907 Fenerbahce nişancısı Padden’e “Senin kariyer bitmiş, hayaller yok tabii” dedi. Senin hayallerini ben coktan yaşadım Hades’in sozlerine aynı şekilde cevap veren Padden, “Senin hayallerini ben coktan yaşadım minik cocuk. Sen ise hicbir zaman ulaşamayacaksın.” dedi. İki ismin birbirlerine karşı soyledikleri sozler karşısında sosyal medya kullanıcıları da olaya dahil oldu. Padden kendisine yonelik gelen tepkilere yonelik Twitter’dan bir acıklama yaptı.
Playerbros