Esporin
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- LoL
- kkOma: Birinci olacağız
-
28-09-2019, 03:18:44Kayıtlı Üye2019 LCK Bahar Mevsimi’nin ilk karşılaşmasında Jin Air Green Wings ile kozlarını paylaşan SK Telecom T1, Teddy ve Clid’in ağırlığını hissettirdiği seriyi 2-0 kazanmayı başladı. KeSPA Kupası’nda takımın uyum surecini atlatmamış olduğu gorulse de mevsimin ilk karşılaşmasında Vadi’ye cok daha iyi bir SKT cıktı. Kim “kkOma” Jeong-gyun, seriyi InvenGlobal’a değerlendirdi. 2019 LCK Bahar Mevsiminin ilk karşılaşmasını kazandınız. Ne hissediyorsunuz? -Kadroda yaptığımız kapsamlı değişikliklerin ardından, LCK’in yeni sezonuna galibiyetle başladık. 2-0 kazanmış olmak cok guzel bir his. Bugunku performansınıza baktığımızda, SKT’nin KeSPA Kupası’ndaki performansına kıyasla cok ilerleme kat ettiğini gorduk. Bu sadece başlangıc, hala takım sinerjisini oluşturmakla uğraşıyoruz. Antrenmanlar ve kocların verdiği geri donuşler uzerinden, takım oyununu sağlamlaştırmaya odaklandık. Bireysel olarak oyuncularımızın hepsi harika ancak takım olarak herkesin aynı oyun planına uyduğu fazla mac oynayamadık. Oyuncular, oyun tarzlarının uyum sağlaması icin calışmaya devam ediyorlar. Clid bugun LCK’deki ilk karşılaşmasına cıktı. Lee Sin ile birkac harika oyun yaptı. Oyuncunuz hakkında ne duşunuyorsunuz? -Bugun Clid, LCK’deki ilk karşılaşmasına cıktı, eminim cok gergin hissetmiştir. Buna rağmen cok iyi oynadı. Tabii ki tek iyi oynayan o değildi. Sahnedeki beş oyuncumuzun beşi de cok iyi oynadı. Teddy’nin performansı da cok iyiydi. Hem koridor aşaması, hem de takım savaşları sırasında kendini iyi ayarlamasıyla, Teddy her anlamda cok iyiydi. Tum oyuncularınızın iyi oynadığını soylemiş olmanıza rağmen, MVP odulunu hangi oyuncunuza verirdiniz? -Durust olmam gerekirse, ben Khan’a verirdim. Serinin ikinci karşılaşmasında surekli baskın yedi. Ancak rakibin baskınlarının onemli bir kısmını puskurtmeyi başardı ve takım savaşlarında da hatırı sayılır derecede hasar verdi. Bu yuzden bence bugunun MVP’si oydu. Taraftarların buyuk bir kısmı bu sezon SKT’nin geri donuş yapmasını bekliyor. Bu sizi baskı altına alıyor mu? -LCK Medya Gunu’nde de bunu soylemiştim ancak burada tekrar soylemek istiyorum: Takımımızdaki oyuncular şu an o kadar guclu ki, bu konunun onlar ustunde baskı oluşturabileceğine inanmıyorum. Kocluk kariyerime başladığım 2013 yılından bu yana, ben her macta baskı hissettim. Fakat ben de normalde hissettiğim baskıdan farklısını hissetmiyorum. Eğer oyuncular iyi bir uyum yakalarsa, mevsim sonunda SKT’nin nerede olacağını duşunuyorsunuz? -Birinci. Birinci olacağız. Bu soyleşiyi okuyan taraftarlara soylemek istediğiniz bir şey var mı? -Bize surekli destek olduğunuz icin teşekkur ederim. Bu yıl taraftarlara istedikleri performansı gostermek istiyorum. Tatmin olacakları performansı gostermek istiyorum. Koc ekibimizin parcası olan Fly ve Zeka da takım icin ellerinden geleni yapıyorlar. Lutfen onlara da destek olun.