Lol pbe uyelik satımı [ayrıntılı bilgi var]
LoL0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- LoL
- Lol pbe uyelik satımı [ayrıntılı bilgi var]
-
28-09-2019, 03:18:18Kayıtlı ÜyeArkadaşlar oncelikle şunu soylemek istiyorum.PBE uyelikleri evet ucretsiz normalde her ayın 1-2-3'unde acılıyor fakat şunu soylemem gerek cok kişide uyelik olduğu icin artık her zaman acılmıyor.Benim bildiğim 3 aydan fazladır kapalı kolay kolayda acılmıcak.Şimdi bazıları dicek ucretsiz şeyi neden satıyorsun diye şoyle onunda cevabını vereyim hemen.Elimde fazladan var arkadaşlarıma veririm diye almıştım onlar oyunu bıraktı bende TR sunucusunda lol oynuyorum hala ve karakter,run vb şeylere ihtiyacım var.Kısacası ihtiyaclarım icin satıyorum. ------ PBE Nedir? Kısacası oyuna yeni gelen karakterleri,skinleri,itemleri aklınıza gelebilcek herşeyi onceden PBE'de deneyebiliyorsunuz.Oyunda İP ve RP sıkıntınız olmuyor yani coğu şeyi deneyebilirsiniz.Misal Vayne alıcaksınız ama denemeden almak istemiyorsunuz PBE girerek vayne'yi deneyebilirsiniz. ------ PBE Uyeliklerini Avea 5 TL'ye satıyorum arkadaşlar.Almak isteyenler icin skype adresim : plat.platt ------ Lutfen alıcak olanlar konuya yorum atsınlar.Bende ucretsiz var gelin ben vereyim vb.şeyleri buraya yazmazsanız beni mutlu edersiniz. __________________