New Star Soccer 3 Download
Oyun Dünyası0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- New Star Soccer 3 Download
-
28-09-2019, 03:17:20Kayıtlı ÜyeEvet arkadaşlar soccer tarzı bir oyun.Sadece kendinizi yonetiyorsunuz.Transfer oluyosunuz vs.Kendimde oynuyorum.Grafik vb fazla yok ama oyunun duşuncesi cok guzel.Şuan 28 yaşındayım.Futbol hayatına Ankaragucu'nde başladım.Fenerbahce'de profesyonel imzayı caktım Daha sonra Boro-M.United-Real Madrid ve şimdi Arsenaldeyim Ayrıca at yarışı oynayabiliyorsunuz.Sevgili yapıp evleniyosunuz.Cocuk bile yapıyosunuz.Benim 1oğlan1kız var Buyrun Kendi Cektiğim Birkac (S)creen (S)hoot Daha kapınızda yatan sponsorlardan bahsetmedim bile Neyse oynadıkca goruceksiniz.Tamamen kendi anlatımımdır.Alıntı değildir.Alıntı yapan arkdaşların emeğe saygı gostermelerini rica ediyorum harbiden vaktimi aldı Download : (45 Mb Bişiy) http://hotfile.com/dl/111252756/3a02..._NSS3.exe.html NOT : : Oyun 10. Haftadan sonra serial isteyecek.Onun icin oyuna başlarken First Name ye : Koray - Last nameye Erdal yazıyorsunuz.Nicknameye istediğinizi yazın(macta o isim gozukecek) İstediği Zaman Serial Bolumunede : 000014-KU8NK5-H7V9HA-MPX2J6-QRJWP5-R5YD8Z-YGBGC3-91QB59-W2BZUF-3CQEHW yazmanız yeterlidir. Sadece serial bolumunu alıntı yaptım onuda kendim anlattım yine ama olsun.Ama Dikkat edin First Name ile Last Name yi doğru yazmazsanız kod işlemez.("-" leri silin oyle yapın.olmazsa "-" işaretleri ile yazın eğer diğerlerini doğru yaptıysanız olucaktır.) __________________