Merhaba arkadaşlar, Sezon 1'den beri emektarım olan ancak kullanmadığım hesabımı Sezon 4'te daha iyi ellere gecmesi icin satıyorum. Universite sınavı ve sosyal hayat derken boş duran hesabımı vakti bol biri icin ideal bir hesap olduğunu duşunuyorum. -Hesap Turkiye sunucusundadır. -Hesapta toplam 70 tane şampiyon vardır. Bunlar : http://imgur.com/cV5KE8H -Hesabın 2. ve 3. Sezondan Gumuş cercevesi vardır. -Hesabın normal 661 Win'i bulunmaktadır. -Hesapta 3 adet Run Sayfası bulunmakta ancak 6-7 sayfa dolduracak kadar run vardır. -Hesapta 20 adet kostum (skin) bulunmaktadır. Bunlar ise: Kızıl Akali Zincirkıran Alistar Emumu Ametist Ashe Maskeli Evelynn Riot Graves Kommando Jarvan Geleneksel Karma Başyargıc Kayle Golge Prensi Malzahar Firavun Nidalee Galaktik Nasus Arcade Sona Brolaf Riot Kızı Tristana Kommando ve Gladyator Xin Zhao Bozkır Avcısı Warwick Marquais Vladimir Haydut Sivir İletişim adreslerim : skype: burak.bakal [email protected] Buradan Ozel Mesaj yoluyla da goruşebiliriz. Fiyat : 95 TL (Ufak bir pazarlık payı vardır.) İstanbul ici elden verebilirim. __________________