Esporin
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- LoL
- Chovy: SKT macına ozel olarak hazırlanmadık
-
28-09-2019, 03:14:47Kayıtlı ÜyeLCK 2019 Bahar Mevsimi’ne damgasını vuran Griffin, sezon oncesinde kadrosuna kattığı yıldız oyuncularla ses getiren SK Telecom T1’ı 2-0 gecmeyi başardı. Galibiyetin ardından, Griffin’in 104.0 KDA’ya sahip oyuncusu Jeong “Chovy” Ji-hoon, Korizon ile kısa bir roportaj yaptı. SKT’ye karşı 2-0 kazanmak sana ne hissettiriyor? -Kazanmak her zaman guzel hissettiriyor. Hem SKT ismi hem de kadrosundaki oyuncular nedeniyle bu karşılaşma icin buyuk bir beklenti vardı. Griffin olarak seriyi 2-0 kazanmayı bildiniz. -Bu karşılaşmaya ozel olarak hazırlanmadık, bunun yerine takım olarak iyi oynamaya odaklandık. Bugunku seri 2-0 sona erdi ancak ilk macta hic skor cıkmadığı icin zor bir karşılaşma oldu. Karşılaşmanın erken safhasında skor cıkmaması, iki tarafın da hata yapmadığını gosterir. Bunun sonucu olarak, rakip onları yenmemizi cok zorlaştırdı. KDA’n sonunda 100’u gecti. Bu konuda ne duşunuyorsun? -Maca başlamadan once ve mac başladıktan sonra bunu fark ediyorum ancak oyun sırasında buna onem vermemeye calışıyorum. Performansımı olumsuz olarak etkilemesinden endişeleniyorum. Bu kadar yuksek bir KDA’ya sahip olmanın sırrı nedir sence? -Bence bunun sebebi iyi performans. Buna daha derin bir anlam yuklemiyorum. Bir sonraki seride SANDBOX Gaming ile karşılaşacaksınız. Seri hakkında ne duşunuyorsun? -Bence eğlenceli olacak. SANDBOX Gaming oyuncuları, size karşı oynanacakları mucadelede kendilerine cok guveniyor. -Onlarla oynayarak bu guvenlerinin bir dayanağı var mı yok mu goreceğim.