arkadaşlar bu oyunu cs 1.6 oynadıgım zamanlardan hep goruyodum oynayanlar vardı ve merak ettim araştırdım ve cocukken oynadıgım warcrafta cok benzettım ve anime tarafıda hosuma gitti yalnız ee suankı bılgılerım xin zhao ve master yi idi galiba ve diana var bu şampiyonlarla iyi oynuyorum ee galiba biraz pasif kalıyorum yada oynarken item alma olayım gecikiyor en iyi oyunumda 12 adam kestim xin zhao ile benim yardım istediğim konu ise oynarken bu item alma olayını nasıl yapıcam yani verdikleri o 475 altınla direk bişeymi alıcam yoksa bekleyıp baska bıseymı alıcam spells var onu bılmıyorum rune olayını anlamadım ve birde shopdan item alma olayı var galiba bilmiyorum master yi hosuma gittiği icin onu şampiyon olarak aldım ve level 4 yarın 5-6-7 olacak inş sizden bu konuda yardım istiyorum ne yapmalıyım oynayış bicimimmi biraz pasif kaldı bilmiyorum ama yorumlarınızı beklıyorum Ve hangi eu da oynamalıyım turkler hangisinde daha cok eu nordic-eastmi yoksa westmi? he bide şu olay var bazı şampiyonu alıyorum bana karışmıyolar hani şuraya git orayı koru demıyolar ama bazı şampiyonları denemek amaclı aldıgımda bana mide gitmemi soyluyolar bende mide gıdıyorum ama sunu ogrenmek ıstıyorum her karakter belli bir bolgedemi savaşıyor? __________________