Talonla ilgili birkac ilginc soru :)
LoL0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- LoL
- Talonla ilgili birkac ilginc soru :)
-
28-09-2019, 03:14:11Kayıtlı Üyeİlk soru genel bi soru aslında... 1)Oyuna baslarken 21+%10 armor penetration ile baslıorm.%40 armor pen veren silahı aldıgımda total yuzde armor pen %46 oluo :S %50 olması gerekmez mi?? 2) E skilindeki ampfily damage demekle neyi kastedior? rakibe vurulan hasar mı artırıo 3 veya 5sn boyunca?passive skili ztn %10 artırıo bide E skkili mi artırıo yani?eger boyle ise rakibe E+W ardından q dalsak daha mı cok vurmus olur Q? 3) Ultiyi actıktan sonra rakibe E ile girince dogal olarak rakibin dibinde oluoruz acaba o zmn tum bıcaklar mı ona vuruor? az once oynarken ultiyi actım adamın teki yattı.bıcaklar havada iken rengar a e ile sıcradım yarım kadar canı vardıı oldu birden... 4) W skilinde her bıcak mı X damage vuruo yoksa bıcak hatti mı X damage vuruo?Soyleki adam dibinde iken W atsak 3X + geri donus 3X =6x mi vurmus olacagız yoksa totalde 2X mi vurucaz?? 5) Q skilinin işleyişini hala anlamıs degilim.normal+sureli hasar verir dio ama sanki Q yu atınca hepsini totalde hasar verio gibi.Arada monsterlara vururken 800 750 vurdugum oluo Q basınca.bi kere criticle 1400 gorduydum,gozlerime inanamadım. (2x bloodthirst,1infinty,last whisper ) Teşekkurler şimdiden... __________________