Biri Yardımcı olsun
LoL0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- LoL
- Biri Yardımcı olsun
-
28-09-2019, 03:12:53Kayıtlı ÜyeArkadaşlar Nolursunuz valla kafayı yicem ne diyim Bu oyunda şans mı onemli onu oğrenmek istiyorum ilk once Miletde ki bal mıdır canı az olan adamlar ayağına kadar gidiyor orneğin 5v5 oynuyoruz top gidiyorum arkadaşla birlikte rengar aldım adama hayvan gibi damage vuruyorum arkadaş da vuruyor ama fazla değil tank hero cunku ama nasıl bir şey ise ona gidiyor dedim yeter bu sefer dalıyor bırakıyor ama bu sefer skilinin 5-10 damage vuran zehirine gidiyor nasıl bir şanstır anlamıyorum delirdim sabahtan beri butun oyunlarda hic bana kill gelmedi tek başına bulduğum zaman olduruyorum takımla girdiğim zaman hicbir zaman ks yapamıyorum en fazla damage vuran ben olduğum halde orneğin ben mi oynamayı bilmiyorum yoksa oyunda şans cok mu onemli ilk level herkes eşit onda da ks gidiyor sonra millet itemini yapıyor zaten bana ihtiyac bile olmuyor orneğin oyunda hero mu onemli yoksa şans mı?? ezik oynayan birinin bile şans ıolunca iyi kill alıyor benden adam kactımı arkadaşın ayağına gidiyor bu kadar şans mı olur :S en iyi ks yapabilen herolar Benim bildiğim Darius , Master yi, katarina , twitch , sivir , shaco , jax diye biliyorum varmı daha ote :s kill alabilsem item de yapıcam ama biri şu oyunda nasıl başarılı olurum anlatsın başım ağrıdı stres'den __________________