Sizde fark ettiniz mi ?
LoL0 Mesaj
●45 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- Sizde fark ettiniz mi ?
-
28-09-2019, 03:12:30Kayıtlı ÜyeBeyler bilmiyorum ama bu trolleme işi gercekten can sıkmaya başladı.Her 2 oyunumdan birinde sacma sapan hareketler yapmaya başladı.Mesela bu gece oyuna yeni başladık teemo kopturduğu gibi barona gitti ve 20 dkka hic kıpırdamadan durdu.Teemo yanıma gel dediğimde ise şu cevabı aldım.Ben ward olarak oynayacağım hic hareket etmemem lazım.Hareket edersem gorunurum.(Bahsettiği şey pasif skili.3 saniye boyunca yerinde durursa gorunmezllik..)(Teemo Turk değil bu arada cumlenin cevirisini ben yaptım)Akşam 2 oyun ust uste afk adam wardı oyuna girdikleri gibi geri cıktılar.Bir oyunumdada Karthus karşıya doğru koştu sadece ve adamları feedledi.Bilmiyorum ama oyun gercekten boyle devam ederse ben bırakacağım.Ve eminimki oyuncu kaybetmeyede başlayacak.Cunku cekilir gibi değil.Onca emek onca yetenek(LOL'u iyi oynamak harbiden yetenek istiyor) boşa gidecek.Konu acmamdaki sebep acaba sizin oyunlarınızdada boyle olaylar oluyor mu ?Yoksa harbiden bahtız bedevi şansınamı sahibim ?Bu arada East Serwerinde oyunuyorum. __________________