Server Değişikliği Hakkında
LoL0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- LoL
- Server Değişikliği Hakkında
-
28-09-2019, 03:10:11Kayıtlı ÜyeBelki benimle aynı durumda olan vardır okuyup yardımcı olursanız cok sevinirim bu destek ekibi beni kanser etti konuya gelirsek Şu an TR serverındayım. Ben karakterimi West'e gecirmek istiyorum.Daha once 1 kere west'e gectim sonrasında geri dondum. West e ilk gectiğimde aynı sihirdar adım o serverdada olduğundan yeni sihirdar adı yaptım. Ben west'de gold 4 bıraktım.Tr serverına geri donduğumde beni West'deki yeni sihirdar adım ''B'' olarak değil de TR'de kullanığım sihirdar adıyla başlattı. Yani eski kullandığım karakter inaktiflikden duşmuş gumuş 5 e kadar bana kumemin belirlenmesi icin bir oyun atma hakkı vermedi. Ben gumuş 5 den tekrar gold 3 e kadar geldim. Şimdi tekrar West'e gecmek istiyorum fakat tekrar boyle bir sorunla karşılaşmak istemiyorum westdeki karakterim şu an inaktiflikden gumuş 1 e duşmuş. Destek ekibine 10larca mesaj attım bana surekli lig sisteminin nasıl calıştığını seni ordadada gold olarak başlatamayız diyip duruyorlar yani ben boyle bir şey istemiyorum zaten. Ben demiyorumki beni west'dede gold 3 olarak başlatın. Sadece kumemin belirlenmesi icin 1 oyun atma hakkı istiyorum. Ama yok hic sağlıklı bir acıklama yapmıyorlar. Ne yapmam gerekiyor ? __________________