Diamond Cerceveli Satılık Hesap
LoL0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- Diamond Cerceveli Satılık Hesap
-
28-09-2019, 03:06:53Kayıtlı ÜyeHesap TR serverindadır. Sezon 3te başladım. Sezon 3 gold, sezon 4 diamond olarak bitirdim. Şuan unrankeddir. Mainim support olduğu icin 60 hero ve tum support herolarında skin mevcuttur. Hesapta Riot ve satışta olmayan skinler mevcuttur. Aşağıdaki listeden kontrol edebilirsiniz. Orijinal avatarlar haric 36 tane avatar mevcuttur. Fiyat olarak 150 TL duşunuyorum. Takas olarak Knight Online Orion sunucusunda fiyatla eşdeğer cash veya gb karşılığı yapabiliriz. ward skinleri : sezon 3 wardı, riot wardı, sezon 4 2.seviye wardı ve poro wardı skinler ; alistar : infernal alistar annie : panda annie blitzcrank : goalkeeper blitz, iblitzcrank, riotblitzcrank braum : dragon slayer braum darius bioforge darius elise : victorious elise graves : riot graves janna : forecast janna , fnatic janna karma : sungoddess karma, order of the lotus karma katarina : hight commmand katarina kayle : riot kayle leona : pool party leona lulu : winter wonder lulu, wicked lulu miss fortune : arcade miss fortune, cowgirl miss fortune morgana : victorious morgana nami : koi nami nunu : grungy nunu pantheon : myrmidon pantheon sion : lumberjack sion sona : arcade sona soraka : reaper soraka taric : bloodstone taric teemo : cottontail teemo thresh : bloodmoon thresh zyra : wilfire zyra, haunted zyra İletişim icin : www.facebook.com/anilyavuzz __________________