Oncelikle herkese hayırlı satışlar diliyorum; Yukarıdada belirttiğim uzere bronz 1 hesabımı satmak istiyorum. Hesap daha 2 aylık olduğundan ve benimde oyuna yeni başlamamdan oturu bu ligde yer almaktadır. İyi bir kullanıcı tahmini 1 haftada istenilen mevkiye geliceğine inanıyorum. Hesaba donucek olursak detaylar aşağıdadır.. Şampiyonlar ve Kostumleri; Ahri (Tilki Ateşi Ahri,975 RP) Alistar Amumu Anivia Annie (Gotik Annie,Kullanılmıyor) (Kırmızı Başlıklı Annie,Kullanılmıyor) (Buz Ateşi Annie,975 RP) Ashe Blitzcrank (iBlitzcrank,1350 RP) Caitlynn Cho'Gath Corki Diana (Kara Valkyrie Diana,975 RP) Dr Mundo (Zehirli Dr.Mundo,Kullanılmıyor) (İşadamı Dr.Mundo,1820 RP) (TPA Dr.Mundo,Kullanılmıyor) Draven Elise (Olum Ciceği Elise,975 RP) Evelynn (Tangocu Eveylnn) Fiddlesticks (Parti Canavarı Fiddlesticks,975 RP) Fiora Fizz Gangplank (Barboros Gangplank,975 RP) Garen (Col Askeri Garen,Kullanılmıyor) Graves Heimerdinger Janna (Fırtına Janna,520 RP) (Hextech Janna,975 RP) Jax (Vandal Jax) (Tapınak Savaşcısı Jax) Karma (Kakuro Karma) Karthus (Karthus Abidesi,520 RP) Kassadin (Hiclik Oncesi Kassadin,520 RP) Katarina (Paralı Asker Katarina,520 RP) (Kum Fırtınası Katarina,975 RP) Kayle (Miğfersiz Kayle,Kullanılmıyor) Kha'Zix (Meka Kha'Zix,975 RP) LeBlanc ( Gunahkar LeBlanc,750 RP) Leona Lissandra Lucian Lux (Tatlı Cadı Lux,520 RP) Malphite (Yonca Yeşili Malphite) (Buz Devi Malphite,1350 RP) Master Yi (Secilmiş Kişi Master Yi,520 RP) Miss Fortune (Waterloo Miss Fortune,520 RP) (Gizli Ajan Miss Fortune,975 RP) (Şeker Kız Miss Fortune,Kullanılmıyor) (Mafya Miss Fortune,975 RP) Morgana (Hayalet Gelin Morgana,975 RP) Nasus Nunu Poppy (Noxus'lu Poppy) Rammus (Fredjord'lu Rammus) Riven Ryze Shaco (Maskeli Shaco,975 RP) Singed Sion (Savaş Cığırtkanı Sion,975 RP) Sivir (Avcı Sivir,Kullanılmıyor) (Haydut Sivir,Free) Soraka Syndra (Adalet Işığı Syndra,975 RP) Taric (Beşinci Cağ Fedaisi Taric) Teemo (Pofuduk Teemo,975 RP) Tristina (Korsan Tristina) Trydamare Twisted Fate (Kupa Valesi Twisted Fate) Twitch Veigar (Cuce Cin Veigar,520 RP) Warwick Zilian Yanında RP yazmayanların fiyatlarını bilmediğim veyahut yanlış olmasın diye boş bıraktım. Umarım yanındaki yazdığım rakamlarda da bir yanlışlık sozkonusu değildir. Butun karakterler Riven ve Garen haric hepsi RP puanı ile acılmıştır. Bu sebep ile butun IP puanları ''run sayfası'' dediğimiz bolume ayrılmıştır dilerseniz onada bir goz atalım. Hesabımızda 9 adet Run Sayfa'sı bulunmaktadır. Damgalar Kısmında; x9 Zırh Delme/Buyu Nufuzu x9 Fiziksel Hasar x9 Buyu Nufuzu x9 Zırh x6 Saldırı Hızı Yuzdesi x6 Zırh Delme Muhurler Kısmında; x9 Zırh x9 Yetenek Gucu x1 Buyu Direnci Nişanlar Kısmında; x9 Buyu Direnci x9 Seviye Başına Buyu Direnci x9 Yetenek Gucu x3 Fiziksel Hasar Cevherler Kısmında; x3 Yetenek Gucu x3 Fiziksel Hasar x3 Zırh bulunmaktadır. Daha extraya inecek olursak satın alınmış sihirdar simgeleri ve buket totem gorunumu bulunmaktadır. Fiyat konusuna da değinicek olursak, forumada bakmadım hani nasıl hesap kac TL'ye satılıyor lakin benim istediğim miktar 150 TL'dir. Daha detayli bilgi icin ozel mesaj bırakabilir veyahut oyun icinde Emil Rottmayer nickiyle bana ulaşabilirsiniz. Okuduğunuz icin teşekkurlerimi sunuyor tekrardan hayırlı satışlar diliyorum. __________________