Character Acmak Ayrıntılı Anlatım
Oyun Dünyası0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Character Acmak Ayrıntılı Anlatım
-
28-09-2019, 03:05:33Kayıtlı Üye1. ilk işimiz oyuna girmektir SS leri iyi takıp ediniz. Masa ustundeki Hero Online kısayoluna cift tıklıyoruz ORNEK RESME BAKINIZ. acılan panalde PLAY GAME tıklıyıp oyuna giriyoruz. Sonra. Onumuze kullanıcı adımızı ve şifremizi Yazmamızı yarayan alt alta iki kutucuk geliyor.OK diyoruz. ve Sonra Bizim karşımıza bir intro yani bir grafikler ile suslenmiş bir bayan resmi geliyor. bekliyoruz 5yada 6 saniye Sonra.. Oyuna girmemiz icin SERVER LİSTESİ geliyor. Burda Dragon1'den 10'a kadar server listesi var alttakı ornekteki gibi birini secip CONNECT'e tıklıyoruz Sonra Hero Onlinede karakter oluşturmak icin yeni bir adım a geliyoruz.character acmak icim OK a tıklıyoruz. diğer adımda ise OK dedikten sonra Karşımıza Hero Onlinede Sececeğimiz karakterlerin Kısa introsunu goruyoruz ust kısımda ingilizce olan yazıların hemen sol tarafında ben turkce bir acıklama yaptım aşadakı karakterlerin ozellikleri resimlerde mevcuttur kısa acıklamalarınıda resimlerin SOL tarafında Yazmaktadır. characterler 1.Hero Online Karakteri Yaşlı Dedemizin Mahlası: (OVERSEER OF THE SKY) USTALIĞI: SPEAR, ROD, AXE (yaşlı dedemizin marifetlerini saymakla bitiremeyiz.bu nedenle guclu olmasının yanında atck gucleride en ust seviyede characterlerden dir.kuulandıkları sılah sitilleride mesleklerine gore SPEAR ROD ve AXE dir.guc ifade eden bir characterdir.hikayeye gore savascı niteliği on pilanda olan bir dedemiz. 2.Hero Online Karakteri Bu Tatlı kızın Mahlası: (PIERCING EYES) USTALIĞI: SWORD, BLADE, THROWING (karakterimizin tatlı olduguna bakmayın cekiciliginin yanında cok usta silah mesleklerini kullanmı ve yeteneklei ile pvp lerde cok oyuncuyu korkutuyor.guzel bayanın ROD ve CLOCK ustalıgı mesleğini yansıtan bir characterdir. 3.Hero Online Karakteri Gururlu Hero'muz: (THE RUTHLESS BLADE) USTALIĞI: SWORD, BLADE, BOW (yakışıklı genc hero savaşcımız hero anlamında oyunun en cok secilen characterlerindendir.gururlu ve kahraman savaşcımızCİFT ve TEK EL SWORD VE BOW ustasıdır. 4.Hero Online Karakteri Gizemli ve guzel: (THE ELEGANT MYSTIC) USTALIĞI: SPEAR, ROD, CLAW (gizemli ve bir o kadarda sinsi savaşcımız olumlerden olum sacmaktadır.favori mesleği ile PHYSCİAN secimi kullandıgı yetenekleri ile ustalaşmıştır. SPEAR,ROD ve CLAWS ustalıgına sahiptir. __________________