LEAGUE OF LEGENDS PLAT1 SERİDE 44 skin Satılık
LoL0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- LEAGUE OF LEGENDS PLAT1 SERİDE 44 skin Satılık
-
28-09-2019, 03:05:25Kayıtlı ÜyeOncelikle merhaba arkadaşlar bu benim burdaki ilk satışım değildir daha once 3 tane account daha sattım referans isteyenlere gosterebilirim.Oyun artık eskisi gibi zevk vermediği icin accountu satma kararı aldım.Birde bitane 30 level en cok oynadıgım 20 championlu account buldugum ıcın artık ıhtıyacım kalmadı bu accounta bu yuzden satıyorum. Hesapta 24 tane champion bulunmamaktadır.Bunlar;Aatrox , galio , irelia ,jayce , kennen , kog maw ,lucian , lulu ,malzahar ,maokai ,nautilius , quinn ,renekton ,skarner ,swain ,trundle ,urgot ,vi , vladimir ,volibear ,xerath ,yasuo ,yorick, zed 200 TL Hesapta 5 sayfa rune page vardır.. Gumuşdiş akali firavun amumu Ameist Ashe sherwoodlu ashe pata kute blitzcrank Vandal brand Aynasız Caitlyn Yeşim dis Cassiopea Lord Darius Kara Valkyrie Diana Ruh Soken Draven Şanlı Elise Golge Evelyn Pulsefire Ezreal Hayalet Fiddlesticks Cetin Ceviz Garen Vandal Gragas Riot Graves Hokeyci Jax Ejder Yumruk Lee sin Muhafız lux Yol Savaşcısı Miss Fortune Ejder Şovalyesi Mordekaiser Hayalet Gelin morgana Japon Balığı nami Firavun Nasus Lanetli Nocturne Lejyoner Pantheon Metal Zırhlı Rammus Kelle Avcısı Rengar Buz ejderi Shyvana Hextech Singed Sorfcu Singed Haydut Sivir Orman Perisi Soraka Super Teemo Gerilla Tristana İskoc Tryndamere Viking Tryndamere Fareli Koyden Twitch Belalı Kristal Varus Baron Von Veigar Kıyamet Muhendisi Viktor İmparatorluk Askeri Xin Zhao Havuz Partisi Ziggs Tel: 0538 402 49 89 arkadaşlar lutfen aramayın mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz mutlaka donerim sitedende mesaj atarak ulaşabilirsiniz. Diamond yap ole alırım diyen arkadas olursa yardımcı olabilirim.plat1 seride suan ve 1 wını var loss yok __________________