Lol acil satılık hesap
LoL0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- LoL
- Lol acil satılık hesap
-
28-09-2019, 03:03:47Kayıtlı ÜyeHesap ismimi guvenlik acısı dolayısı ile vermiyorum. Hesap Turkiye serverında 1200 kusur normal game 467 win ranked de vardır. Hesap sezon 3'de ( bitmek uzere ) Gumuş II dedir.Yeşil cerceveye sahiptir.Acil paraya ihtiyacım olduğundan satıyorum. (hesap sezon 1 zamanından beri aktif durumda) 350-400 tl ye direk satıyorum. Peki hesapta ne var? Acık olmayan sadece 6 karakter var. Onun dışında bircok skin (bir kısmı artık satılmayan skinler) var. 1k civarı Rp 7k civarı ip bulunmaktahesapta. Efsanevi ve 975 rp uzeri olan skinler 1-Zombie Brand ( 1 yıl oncesinden halloweende acıldığı icin ozel simge ile birlikte!)*** 2-Battlecast Cho Gath 3-Arcade Hecarim (artık satımıyor !)*** 4-Steel Legion Garen 5-Aether Wing Kayle 6-Glacial Malphite 7-Demonblade Tryndamere 8-Spirit guard Udyr 9-Blood Lord Vladimir Peki ya normal skinler ? 1-Nurse Akali 2-Infernal Alistar 3-Apocaliyptic Brand 4-Sheriff Caitlyn 5-Woad King Darius 6-Dark Valkayrie Diana 7-Death Blossom Elise 8-TPA Ezreal (Artık satılmıyor)*** 9-Nightraven Fiora 10-Nemesis Jax 11-Kittycat Katarina 12-Sandstorm katarina 13-Judgment Kayle (ozel skin satışla değil eski oyunculara verildi ve başka turlu alınamıyor artık yok kısacası)*** 14-Steel Legion Lux 15-Marble Malphite 16-Overlord Malzahar 17-Choosen Master Yi 18-Pentakill Mordekaiser 19-Riot K-9 Nasus (artık satışta yok !)*** 20-Franch Maid Nidalee 21-Bewitching Nidalee 22-Battle Regalia Poppy 23-Battle Bunny Riven 24-Warlord Shen 25-Ironscale Shyvana 26-Madscientist Singed 27-Augmented Singed 28-Arcade Sona 29-Dryad Soraka 30-Armor of the fifth age Taric (oyunun en sexy sikini) 31-Badger Teemo 32-Cottontail Teemo 33-Count Vladimir 34-Big Bad Warwick 35-Volcanic Wukong 36-Winged Hussar Xin Zhao 37-Pirate Ryze 38-Mezarlık ciceği zyra 39-Mudire Fiora 40-Kırmızı başlıklı Annie 41-Hextech Sion 42-Gumuşdiş Akali 43-Kelle Avcısı Master Yi 44-Popstar Ahri 45-Hextech Singed 46-Muhafız Leona 47-Oduncu sion 48-Hayalet Fiddlesticks Peki Ya Avatarlar? 2012 yılı halloween ve yılbaşı avatarlarının hepsi mevut durumda! Ayrıca diyer Event zamanlarında acılmış birkac avatarda mevcut! Butun bunların dışında Udyr'ın Efsanvi skininden gelen 4 adet avatar bulunmakta! Guven konusu nasıl olucak peki? O en kolay iş. Satın alıcak olursanız parayı elden alacağım. Parayı almadan once, bir internet cafe yada kişisel bir bilgisayar ile hesabın doğruluğunu kontrol edeceğiz. Sonrasında odeme yapıldıktan sonra hesap bilgilerinizi değiştirieksiniz. (support dahil buttun bilgilerimi vereceğim.) Peki nasıl goruşeceğiz? Bana ulaşmak icin bu konunun altına yorum yazmanız yada Mail adresime mail atmanız yeterli (site aracılığı ile PM'de olur.) Mail Adresim: [email protected] Peki Bu hesabın fiyatı nedir ? O konuyu pek duşunmedşm acıkcası. Aklınızdaki rakkamı bana soylerseniz olur yada olmaz diye donerim size. Peki son sorum nerde oturuyorsun ? İstanbul Mecidiyekoy'de oturuyorum. Mecidiyekoy Taksim Kadıkoy'de elden teslim edebilirim. Gorduğunuz gibi istediğim fiyat skinler ve 1.sezondan beri harcanmış efor icin az bile. __________________