Esporin
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- Ssumday: Problemimizin ne olduğundan emin değilim
-
28-09-2019, 03:02:37Kayıtlı Üye100 Thieves, 2019 LCS Bahar Mevsimi’nin ilk galibiyetini Golden Guardians karşısında almayı başardı. Alınan galibiyetin ardından rahatlayan Kim “Ssumday” Chan, InvenGlobal ile bir roportaj yaptı. İlk galibiyeti almak sizin icin zor oldu. Uc maclık yenilgi serisiyle sezona başladınız, bunun sebebi neydi? - Antrenmanlardaki sonuclar cok iyiydi. Maclarda iyi sonuclar alamamamızın sebepleri, secim/yasaklama ekranının calıştığımız gibi gercekleşmemesi ve rakiplerimizin farklı oluşuydu. Kaybettiğimiz uc macta da erken oyunda problemler yaşadık. Bence, bu acil olarak cozmemiz gereken bir problem. Team Liquid karşısında Yorick tercihinde bulundun ve iyi performansına rağmen kaybettiniz. Bu konuda neler duşunuyorsun? -Yorick, Sion karşısında iyi bir tercih ve buna calışmıştım. Yorick’i iyi kullanabilmek icin rakibin dikkatini dağıtmamız gerekiyordu ama oyun istediğimiz gibi ilerlemedi. Takımda bir şeyler yapabilen tek kişi bendim. Durum boyle olunca, Team Liquid’in sadece beni durdurması yeterli oldu ve bu onların işlerini kolaylaştırdı. Golden Guardians karşısında ilk galibiyetinizi aldınız. Takımdaki atmosfere olumlu bir etkisi oldu mu? - Aslına bakarsanız, 0-3 olmamıza rağmen takımın atmosferi cok olumluydu. Onumuzdeki maclarda iyi sonuclar almak icin daha cok calışacağız. Takıma yeni katılanlar hakkındaki duşuncelerin nedir? Bang ve Aphromoo iyi anlaştılar mı? - Bang, uluslararası etkinliklere sık sık katıldığı icin İngilizce oğrendiğini soyledi. İlk defa onu İngilizce konuşurken gorduğumde cok şaşırdım. Huhi cok titiz bir oyuncu, bu sebeple diğer oyuncularla cok ilgileniyor. Bang ve Aphromoo birbirleriyle cok iyi anlaşıyorlar. Aphromoo sıklıkla argo kelimeler kullanıyor ve bunları Bang’e oğretiyor. Ben de bunu denedim ancak onun konuşma tarzını guzel taklit edemiyorum. 100 Thieves’in transfer sezonunda kadroya kattığı oyunculardan memnun musun? - Şampiyonluğa oynayabileceğimiz kanısındaydım. AnDa, Yaz Mevsimi sırasında takıma katıldı ve Dunya Şampiyonası’nda da cok iyi performans gosterdi. AnDa dışında herkesin şampiyonluğa oynamış takımlarda tecrubesi vardı. Huhi, CLG’de oynarken cok iyi sonuclar alamadı ama şampiyonluk kazanma konusunda tecrubeye sahip olması oyunu iyi okuyabildiğini gosteriyor. İki kere Dunya Şampiyonu olmuş Bang icin bir şey soylememe gerek yok ve Aphromoo her zaman cok iyi bir oyuncu. 100 Thieves’in cok iyi performans gostermesi icin ne kadar zamana ihtiyacı var? - Tam olarak bir sure veremem ancak bunun uzun bir zaman alacağını duşunuyorum. Yuksek standartlarımız olduğu icin, bu standartlara ulaşabilmek adına cok mesafe kat etmeliyiz. Hedefimiz tabii ki şampiyon olmak. LCS’teki ucuncu yılına giriyorsun. Bu zamana kadarki tecruben nasıldı? - Sıklıkla, “ABD’de tekrar yaşama şansım olacak mı? Eğer şimdi gidersem, bir daha Amerika’ya gelme fırsatım olacak mı?” diye duşunuyorum. Kendi başıma gezmediğim icin bu konuda biraz uzgunum. Ayrıca izin gunlerimde buluşacak kimse bulamadığım icin yalnız kalıyorum. Gectiğimiz yıl Dunya Şampiyonası’na gitmeyi başarmıştın. - İkinci kez Dunya Şampiyonası’na katılmış oldum. Uzun zaman sonra Guney Kore’de oynamak cok guzel bir histi ve beni duşunduğumden cok daha fazla sayıda hayran heyecanla karşıladığı ve hatırladığı icin mutlu oldum. Duşunduğumuzden cok daha erken elenmemiz kotu oldu. Buyuk sahnede mucadele etmek insanın kalp atışlarını hızlandırıyor. Bu yıl Dunya Şampiyonası’na katılma konusunda kendine guveniyor musun? - Sezon başlamadan once cok guveniyordum. Problemimizin ne olduğundan tam olarak emin değilim. Sezon cok uzun değil ve hemen bir cozum bulmak zorundayız. Takımımız dibe ulaştı ve bundan sonra gidebileceğimiz tek yon yukarısı. Son olarak ne soylemek istersin? - Sonunda ilk galibiyetimizi aldık. Bundan sonra cok daha sık galip geleceğiz. Sponsorumuz Rocket’a ve 100 Thieves’in sahibi Nadeshot’a da teşekkur etmek istiyorum.[/B]