Playerbros
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- Elwind: “Sunucular macı izlemiyor mu acaba?”
-
28-09-2019, 03:01:46Kayıtlı ÜyeElwind bir yayınında Riot Games sunucularına tepki gosterdi: “Keşke biraz oyun bilseler” #VFŞL Twitch uzerinden yaptığı yayınlarda profesyonel esporculuk yaptığı donemden anılarını ve espor dunyası uzerine goruşlerini de paylaşan Elwind, bir suredir yaptığı LoL analizlerinde Riot Games Turkiye sunucuları hakkında da konuştu. Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nin dorduncu haftasında oynanan Beşiktaş – HWA karşılaşmasını yorumlayan unlu yayıncı, Kaan Kural’ın yorumlarına tepki gosterdi. “Bunlar olurken bu sunucular macı izlemiyor mu acaba? “Benim bu macta gıcık olduğum tek şey var. Soylemek istediğim tek şey var, abi. Tarafsız bir şekilde yorum yapmamı istiyor musunuz arkadaşlar? Ben bu macı izledim. Panky’e butun gun gank atıyorlar. Roulette ve StarScreen butun gun Panky’nin etrafında oynuyorlar, tamam mı? Ben macı izlerken bunu goruyorum. Panky ne zaman bir koridora gidiyor, karşısına Urgot geliyor, yanına da Kindred. Haksız mıyım? Haklıyım, abi. Butun gun olan şey bu. Peki bunlar olurken bu sunucular macı izlemiyor mu acaba?” “Cıldırttı beni” (Gozlerini kapatıyor) “Sunucular macları şoyle mi izliyor, abi? Butun gun Kaan Kural boyle diyor: ‘İlk pick’ten Jayce aldılar ama hicbir zaman farkını goremediler. Jayce’ten beklentiyi alamadılar, Jayce hicbir şey yapamıyor.’ Nasıl yapsın? Karşısında jungle var butun gun adamın. Cıldırttı beni yemin ediyorum. Sadece bunu soylemek icin izliyorum şu an bu macı, izledim yoksa. ” “Keşke biraz oyun bilseler” “Mac başladığından beri Kindred butun gun Jayce’in karşısında. 2v1 oynuyor Jayce, first pick almış. Kaan Kural boyle bak: “Jayce’ten hic beklentiyi alamadılar. Jayce’i ilk secim yaptılar ama hicbir şey yapmıyor ya. Jayce bir şey yapamıyor abi, Jayce’ten beklentiler cok duşuk. Jayce bir şey yapamadı ya, baksanıza.’ Nasıl versin? Gir, oyna! 0-10 oynasın.” yorumu yapan Elwind, Kaan Kural’ın Jayce ile 0-10 oynayacağını iddia etti. Bu sozlerine ek olarak sunucuların oyunu bilmediğini soyleyen unlu yayıncı, “Oradan oturmuş butun gun konuşuyor, abi. Keşke biraz oyun bilseler, keşke biraz bilseler ya” diye sitem etti. Elwind’in bahsettiği Beşiktaş – HWA karşılaşmasının ozeti: