arkadaşlar tr serverinde 95 camp 38 skin gold 5 sezon sonu hediyeleri icinde (şanlı elise) 4 sayfa run(dolu dolu) oyunu brakıyorum o yuzden elden cıkaryorum fiyat 300 tl istiyorum sizin fiyatlarınızıda gozden gecire bilirim fiyat sunabilirsiniz İletişim:05386235032 veya [email protected] bu adresten bana ulaşabilirsiniz. SKİNLER akali:hemşire akali Alistar:altın alistar anivya:karabuz anivya amumu:Bola mağduru amumu ahri:Geceyarısı ahri Draven:ruh soken.. elise:şanlı elise ezreal:kaşif ezreal Fidl:Acı şeker fidl Fiz:kutup avcısı Galio:kapı bekcisi galio Graves:mafya graves Gragas:vandal gragas Hecarim:Olum melegi hecarim Jarvan:komando jarvan Jayce:kazanova jayce Kassadin:hiclik.. Kayle:altın kanat kayle Kha:mega kha Leesin:Mhotai leesin:Ejderyumruk Lux:celik kuvvet Nidale:cadı nidale Renekton:Havuz partisi Riven:savaş tavşanı riven Shyvana:Buz ejderi shayvana Temo:bofuduk temo Twisted fate:Vahşi batılı tf. Vayne:ejder katili vayne Vlademir:marki Vlademir Xerat:Rundogan xerat Yoryic:Cenazeci yoryik Zed:şok bcakcı zigs:havuz partisi __________________