LoL TR altın1 bol skin ve şampiyonlu hesap
LoL0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- LoL
- LoL TR altın1 bol skin ve şampiyonlu hesap
-
28-09-2019, 02:59:29Kayıtlı ÜyeMerhaba arkadaşlar bu konu uzerinden devam ediyorum daha once soylediğim gibi oğrenciyim ve sınav senem bu nedenle hesabımı satıyorum konu satılmıştır olarak değiştirmiştim cunku bir adam alacağını soylemişti ancak son anda vazgecince bizim iş yattı.Hesap 250 liradır pazarlık yapılır ancak bu fiyatı cok gormeyin. 12 şampiyon haricinde butun şampiyonlar vardır. Sezon 1-gumuş sezon2 ve sezon 3 de altındır şu an gold1 80 lp de. Hesabın gizli elosu(bilmeyen varsa anlatabilirim onemini) yuksektir yani bol lp gelir. Hesabın ban gecmişi temizdir kırmızı kurdelası var. Hesabın kayıtlı olduğu mail(ilk mail) ve butun bilgileri mevcuttur. Guven meselesine geldiğiniz zaman bilmiyorum kesin alacaklarla telefondada goruşurum ancak sınav senesi olduğu icin kendi bilgisayarımda oyun yuklu değil yani satmam lazım oynayacak ne vaktim var ne de oynama isteğim ki butun bilgileri sizinle paylaşacağım yani hesabı sonradan geri alma gibi bir durum olmaz.(beni bilen bilir olayına pek giremiyorum bu forumda malesef pek aktifliğim yok) hesaptaki skinler buradadır.Hesapta ikonları onemsiyorsanız ornek oyuncu ikonu(kusan baron) ve bircok şuan olmayan ikon mevcuttur.Konu altına yorum yapar veya ozel mesaj atarsanız sevinirim edit:Başlığı değiştirdim ancak değişmemiş hesap TR sunucusunda altın 1 dir. Edit:Runeleri yazmayı unutmuşum butun runeler vardır ms ap mr defans felan aklınıza gelebilecek level başı veya direk veren spell vamp lifesteal felan hepsi var ve 10 sf rune page var(11 de olabilir) Konuyu tekrar kopyala yapıştırla actığım icin anlamadığınız yerler olabilir ozel mesajla sorabilirsiniz kusura bakmayın internet kafeye 5-10 dk gitmeye vaktim oluyor __________________