Harrowing gunlerinde kendine Gizemli Hediye gondermek isteyen bir suru sihirdar olduğunu gorduk. 29 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında Gizemli Kostum alarak bu dileğinizi gercekleştirebileceksiniz! Kendinize hediye edeceğiniz her Gizemli Kostum ile mağazada 520 RP ve ustu bedelle satışta olan ve daha onceden sahip olmadığınız rastgele bir kostum sizin olacak. Gizemli Hediye’de gecerli olduğu gibi yalnızca sahip olduğunuz şampiyonların kostumleri acılacak. Bitti mi? Bitmedi, gizemli hediyeler arasına bir de 2013 sonuna kadar kapalı kapılar ardında durmaya devam edecek sandığa kaldırılmış kostumlerden bazılarını serpiştiriyoruz. TPA Shen TPA Ezreal TPA Orianna TPA Nunu TPA Mundo Riot K-9 Kopeği Nasus Riot Graves Riot Blitzcrank Gizemli Kostumler, mağazanın Kostumler bolumunde 490 RP bedelle sunulacak olup, bir gunde en fazla uc tane ile sınırlı tutulacak. Bu sene yılbaşı heyecanına kendinize vereceğiniz bir hediye ile erkenden başlamak isterseniz, 29 Kasım’da Gizemli Kostumler sizi bekliyor olacak. __________________