League of legends Kullandıgınız Hero Bilgileri Turkce
LoL0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- League of legends Kullandıgınız Hero Bilgileri Turkce
-
28-09-2019, 02:56:56Kayıtlı ÜyeArkadaşlar Bir Cok Kişi Oyunda Ne Yapığını Anlamadı Bende Anlamamıştım Sonra Buyuk Bir Araştırma Yaptım Ve Bu sonucları Elde Ettim Şimdi Envanter Dediysem 6 kutu boşluk olan yerden bahsettim HERO:NUNU Envaterinde Olması gerekenler Ability + Magic Restist + Ozellikleri Teleport + clarty + __________________________________________________ __________________________________________ HERO:VARUS Envaterinde Olması gerekenler Atack Damage + Atack speed + Ozellikleri Heal + Clarty + __________________________________________________ __________________________________________ HERO:MASTER Yİ Envaterinde Olması gerekenler Atack Damage + Atack Speed + Armor + life steal + (((Ozellikler))) Clarty + Ghost + __________________________________________________ __________________________________________ HERO:TWİTCH Envanterinde Olması Gerekenler Atack Speed +++ Critial Strike +++ Movement Speed +++ Mana--Healt +++ Ozellikler Heal + Teleport + __________________________________________________ __________________________________________ HERO:SİVİR Envanterinde Olması Gerekenler Atack Damage +++ Critial strike +++ life steal +++ healt + Ozellikler Heal + Ghost + __________________________________________________ ___________________________________________ HERO:ANNİE Envanterinde Olması Gerekenler Ability Power +++ Magic Ceşitleri + Ozelikler Ignite +++ Flash +++ __________________