1 haftadır oynuyorum oyunu 3 gunde 2 hero aldım . ahri ve cassiopera . aldıgım heroları dahi hic bişeyi bilmiyorum oyunu gecen arkadaş onerdi oynadım . cok ta iyi oynuyorum oyunda cok ilgi goruyorum . lakin dun sabah elektrik gitti reconnek geldi . pc ole kaldı ama 2 saat kadar gelmedi elektrik . bi girdim ban ? nası bu kadar karaktersiz bir şirket olabiliyor hic anlamıyorum . oyunun hic abartılcak bi tarafınıda goremedim . Ama ban atmaları nefret getirdi ve tekrar başka hesap acıp girdim . 2 gunde cassipera yı aldım tekrar . dun gece net gitti 4 gibi . 2 dk surmedi gelmesi . Tekrar giriş yaptım ban yemişim . Anladımki bunlar ban atarak sadece oyuna cekmeye ve uye sayısını arttırmaya calışıyorlar . oyunun super mariodan hic bir farkı yok . ama sinirlendim yani , nasıl bir şirket bu kadar karaktersiz olabiliyor diye. hayretle izliyorum . Ve en onemlisi yaş ortalaması - 12 . 3 kill verdim bi oyunda report edicem diye tutturdu kamuranın teki . ettide sanırım uyarı geldi . oyun coluk cocugun elinde . RİOT games denen karaktersiz şirkete hic bulaşmayın derim. __________________