Arkadaşlar, yanlış bolumemi yazdım bilmiyorum ama yardımcı olursanız cok sevinirim. Chaos Theorynin playstation2 surumu var bende.Bunun tek kişilik modu (soop) ve arkadaşınızla oynama modu coop da var. Benim sorunum bu coop modundaki gorevlerden birini gecememem. Heryerde aradım tam cozumunu ama bulamadım en sonunda foruma bi yazim dedim. Ama bolumun adını hatırlamıyorum (!) ama 4. kategorideki ilk bolumdu sanırım. bomba defuse gorevi, arkadaşınızla aynı anda bombayı defuse etmelisiniz,Ama bir turlu beceremedik.. Şoyle anlatsam heralde olur; :P Bolumde; İlk başta kenarlara doşenmiş duvar mayınlarını defuse edip,birbirimizi iple asansor boşluğuna indiriyoruz.Diğer arkadaş asansoru getiriyor ve ikimizde en alt kata iniyoruz ve bir merdivenden cıkıyoruz! Daha sonra bir tren garı gibi bir yere giriyoruz. Trendeki ve trennin sol tarafındaki adamları hallettikten sonra, gardaki en sağ taraftaki bilgisyarı hackliyoruz ve icinden bir BOMBA nın cozumlenmesiyle ilgili bişiyler cıkıyor, zaten bolumde iki kişinin aynı anda cozmesi gereken bombadan bahsediyor.Konusu bu yani gorevin. Dikkatlice okuduk ve iki oyuncununda aynı anda bombadaki 8 kablodan sıcak olanını kesmemizi soyluyor. Ama biz birturlu bu işi beceremedik. Neyse, etraftaki elemanları halledip, bilgisyarı hackledikten sonra Kucuk bir odaya giriyoruz. Biri solda, biri sağda olmak uzere iki bomba var.Ve bu ikisininde aynı anda cozulmesi gerekiyor. Ama bombanın bir kablosunu (sıcak olan) AYNI ANDA kesmemiz lazım ve 8 tane kablo var. Bunun puf noktasıda hacklediğimiz bilgisayarda yazıyordu. Diyorki; bombayı cozebilmeniz icin 5 saniyeniz var.Hangi kabloyu keseceğinizide, bombayı cozerken kızıl otesi ile bakarak, sıcak kabloyu kesmemizi (kızıl otesi ile bakınca sıcaklığından belli oluyor) soyluyor. İşte bizde aynen boyle yapıyoruz ama bir turlu olmuyor, aynı anda yaptık olmadı, farklı yaptık olmadı, ikimizdede sıcak gorunen kabloyu bulup kesiyoruz ama sonuc ne? tabiki "BOOOOM" patlıyo lanet şey.. Nasıl olacak bi turlu cozemedik, hatta hemen sıcak kabloyu bulup kestik belki zamandan patlıyodur diye ama yine olmadı..offf Aranızda umarım bu oyunu oynayan vardır ve yardım eder..Lutfen yardım edin cunku artık sırf bu gıcık bolum yuzunden oyundan soğuduk, halbuki cokta zevkli bir oyun... Şimdiden teşekkurler... __________________