MATRİX-path of neo (bir sorunum var lutfen yardımmmm)
Oyun Dünyası0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- MATRİX-path of neo (bir sorunum var lutfen yardımmmm)
-
28-09-2019, 02:56:06Kayıtlı Üyearkadaşlar ben bu matrixin oyununu yeni aldım ilk cd yi taktım ve daemon toolsu yukledim winrar vardı zaten sonra sonra ilk cd de 4 tane sıkıştırılmış dosya var sadece ilk dosyayı c'ye atarken 2-3-4-5-6 yı teker teker istedi bende taktım sonra bittikten sonra 2 tane dosya cıktı onlardan birini sanal cd-rom oluşturup sanal cd-rom'a attım ve oyunu kurmaya başladı kurdum sonra SR7.Stop_1.0 diye birşey vardı 1. cdnin icinde ona tıkladım hide dedim ve oyunu başlattım oyunun reklamlarının ikisini gosterdi veeeee aniden reset ettı bilgisayaraaaa şaştım kaldım sizce neden reset attı yaaaa buarada win xp pro sp2 pentium 4/2.00 mhz/512 mb ram/ati redion 9250 256 mb ekran kartı kullanmama rağmen ne oldu anlamadım acaba daemon tools sağ alt koşede yoktu ondan olabilirmi yada ben ekran kartı driverı yukledim onun haricinde gozum doymadı CATALYST 5.4 ve 5.5 yukledim bundan dolayı olabilirmi bilgisayarcı sadece 5.4 yukle dedi ama ben 5.5 de yukledim yani şuan ekle kaldırda ATİ-yazılım kaldır yardımcı programı ATİ-CATALYST control center ATİ-control panel ATİ display driver var yardımlarınızı bekliyorumm __________________