Dıamond cerceve plat4 230tl fullhesap
LoL0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- LoL
- Dıamond cerceve plat4 230tl fullhesap
-
28-09-2019, 02:50:07Kayıtlı ÜyeLIG :PLATIN 4 CERVECE : ELMAS Run Sayfası : 9 OZEL PROFIL SIMGELERI VARDIR RP ILE ALINMIS RUN SAYFALARI FULLDUR HESABIN TUM GUVENLIK BILGILERI VARDIR GMAIL ILE GUVENLIK SAGLANMISTIR iletişim 0538 973 24 39 ACIK OLMAYAN HEROLAR. Galio, Hecarim, Kalista, Kog'maw ,Mordekaiser, Nami, Rumble, Vel'koz, Yorick HESAPTA 9K YA YAKIN IP VARDIR. SKINLER: şanlı morgana surgun morgana meka aatrox gumuşdiş akali ejder katili braum gol canavarı cho'gath ay tanrıcası diana celik kuvvet garen orman perisi soroka dehşet şovalyesi garen havacı irelia meka kha zix muay thai lee sin kantaşı lissandra celik kuvvet lux komando lux ıonialı master yi metal zırhlı pantheon yaban izcisi quinn metal zırhlı rammus gece avcısı rengar kızıl elit riven arınmış riven kara kristal ryze haydut sivir orman perisi soraka despot swain ejderbıcak talon beyzbolcu trundle ibliskılıc tryndamere vahşi batılı twisted fate neon patlaması vi fırtınanın efendisi volibear sırtlan warwick volkanik wukong kanatlı suvari xin zhao vahşi batılı yasuo şok bıcaklı zed deli bilimadamı ziggs kumandan ziggs lord darius korkunc ganglank VE UNUTTUGUM 4-5 TANE SKIN VAR AKLIMDAN YAZIYORUM BUNLARI. SATMA SEBEBIM UNIVERSTE OKUYORUM VE PART TIME CALISIYORUM ZAMANIM YOK OYNAMAYA VE TROLLER SAGOLSUN ONLAR YUZUNDEN PLAT4E DUSDU HESAP BIKTIM ARTIK OYNAMAYACAGIM. DUŞUNDUĞUM FİYAT 230 TLDİR 250 İDİ DUŞURDUM ISTANBUL İCİ ELDEN TESLİM OLUR YADA HAVALE İLE HALLEDEBİLİRİZ GUVEN SORUNUNUZ OLMASIN 22 YASINDA ADAMIZ KIMSENIN RIZKINDA GOZUMUZ YOK COK ŞUKUR nemea1 cevrimici Add to nemea1's Reputation Kurallara Aykırı Mesajı Bildir __________________