Coklu Konusma Rekor Denemesi !!!!! (Turkiye Rekoru Kırıldı Hedef Dunya Rekoru)
Oyun Dünyası0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Coklu Konusma Rekor Denemesi !!!!! (Turkiye Rekoru Kırıldı Hedef Dunya Rekoru)
-
28-09-2019, 02:49:17Kayıtlı ÜyeCoklu Konusma Rekor Denemesi !!!!! (Turkiye Rekoru Kırıldı Hedef Dunya Rekoru) Evet Arkadaşlar dun oniki suları canım cok sıkıldı ve herkezi coklu konusmaya davet ediyim dedim yaklasık 13-14 kişi oldu sonra dedimki bu bir rekor denemesidir eşi dostu ekleyin ve yaklaşık 27 kişi olduk ve bu bir turkiye rekoru !!!!!! bunun turkiye rekoru oldugunu bilmiyodum ancak sonrada farkettim cinesin sitesine baktıgımda onceden rekor 17 ymiş bizse 27 kişiyiz !!!! şimdi bunu cinese başvurarak tescillettiricez ama daha oncesinde yapmak istedigimiz bişey var bu capta bir dunya rekoru kırmak !!!!! bunun icinde sizin yardımınıza ihtiyacımız var eger sizde bu organizasyona katılmak isterseniz beni msnnize ekleyin [email protected] Evet İşte Yer Zaman Yer: Msn Zaman 2.09.2008 Saat: 15.00 yani ogleden sonra 3 Kurallar Kufur Etmek YAsak Ve En az konuşmaya bir kişi eklemeniz gerekiyor ne kadar eklerseniz o kadar iyi __________________