Oncelikle Merhaba arkadaşlar direk şunları soylemek istiyorum,insanları kandırmak dolandırmak gibi bir amacım yok hesabımı ilgilenen olursa direk satmak istiyorum,pek ahım şahım bir hesap değildir,burada satabileceğim soylendı geldim ve konu actım...Herşeyide hazırladım resim olarak direk hesabı gostericem,aciliyetten ihtiyacım olmasa inanın satmazdım fakat acil nakit paraya ihtiyacım var cok ucuza vericem.. Oncelikle Herolardan başlıyalım.... -81 adet hero mevcuttur hesabımda. Ben olmayan herolar icin bir fotoğraf veriyorum hemen. + Arkadaşlar Yeni aldıgım herolar var bunları belirtmek istiyorum hemen konu guncelliyorum. Eklenen herolar; -Aatrox -BlitzCrank -Jinx -Miss fortune -Shen -Yorick -HeimerDinger -Kassadin -Jinx Fazla uzatmadan Skinlerin resimlerini yuklemek istiyorum mevcut skinler tam olarak 38 adettir. Yeni eklenmiş skinler vardır bunları hemen guncelliyorum; Eklenen skinler son; +Tapinak Savaşcısı Jax(Gizemli Kostum) +Surgun Morgana(Gizemli Kostum) +Lejyoner Pantheon(Gizemli Kostum) +Adalet Işığı Aatrox +Pentakill yorick. +Kutup Avcısı Fizz +Muhafız Leona +Astranaitilus Bunlar ; Skinlerim bu kadar arkadaşlar... Runeslere Gelelim 9 adet run sayfam vardır hepside tıka basa doludur fotoğrafları vereyim hemen,zaten baktıgınız zaman skinlerden cok bu kadar runleri almak bir emek istiyor...Para verip almak kolaydırda emek verip almak zordur.. -Damgalar -Muhurler. -Nişanlar -Cevherler Runler bunlardan ibaret arkadaşlar... Ligi ve galibiyetleri hakkında bir bilgi vereyim doğruya doğru pek bir winn'i yok fakat hic yoktan temiz hesaptır,gercek hesaptır,dolandırıcılık gudulmeyen bir hesaptır... Gumus 1 / 75 Lp bu değişkendir hesap satılana kadar Gold bile olabilir.. Ligde 7 sırada şuanlık buyrun fotoğraflar.; Birde ranked frağının olduguğu bir fotoğraf atayım hemen.. Son olarak da Normal game fraglarının fotoğrafı,bu pek iyi değildir aslında kasmasıda zor değil gerci fakat benım bundan oncekı hesabımda normal game fazlaydı bu hesapta direk rank başladım,bu yuzden pek gerek duymadım. Buyrun fotoğraf ; Gosterebileceğim ufak bir kac fotoğraf daha var hesabımla ilgili Bu hesabın Ip ve Rp sidir hesap değişene kadar Ip değişebilir. Şuan Ki guncelleme ; +İp : 1384 +Rp: 3106 Simge olarak Pulsefire Ezreal Simgesi,Dark passage simgesi mevcuttur. En iyi şekilde ayarlanmış 20 adet kabiliyet sayfası bunları değiştirmeden gonul rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Son olarak 1 adet Lux totem gorunumu almıştım buda mevcut tottemler arasındadır Son olarak Mavi kurdeleli bir hesaptır,kurdele kalıcıdır 3 aydır hesabın ustundedir. -Akıl Hocası. Cok detaylı bir şekilde herşeyi resime doktuğumu duşunuyorum arkadaşlar Ben mersin/silifke ilcesinde oturuyorum Adım/Soyadım: Bahadir Gemalmaz. Yaşım 22. Acil ihtiyactan 250 tl satıyorum Mersin ve cevresinde Elden Satabilirim,Diğer illerimizede havale yolu ile satabılırım Her turlu guveni verebilirim ben 15 aralıkta eskişehire gitmem gerekiyor bu yuzden o tarihe kadar satabilirsem Satıcam,satamazsam kalsın...Telefon numarasıda bırakıyım burdan ulasabilirsiniz bana; 545-225-8881. Hesapta tam 3202 Rp mevcuttur Ruh bekcisi Udyr bile alabılırsınız fakat ben bunu sizin zevkinize bıraktım arkadaşlar. + Son Guncelleme olarak Gumus Cerceve almıştır. İyi satışlar. __________________