Royal Youth’un menajeri Mert Tanrıverdi, kişisel Twitter hesabı uzerinden yaptığı acıklamayla dikkat cekti. “Zamanında arkamdan tonla sallayıp sayemde ekmek yiyen arkadaşlar, hÂl utanmadan salladıkları şeyler uzerinden prim yapıp sahiplenme peşinde,” yorumunu yapan Tanrıverdi, bu acıklamalarıyla gundeme yeni bir konu daha eklemiş oldu. Tanrıverdi’nin bu acıklamaları uzerine bir yorum da Doğuş Uni Aurora’nın sahibi Doğan Dirim’den geldi. “Yanında da hırsızın teki var zaten, migros, ekran kartı, mont ne ararsan caldı,” diyerek sozlerine başlayan Dirim, “Adam yerine koyup yazı bile yazma kendilerini olduklarından daha değerli sanıyorlar. Elbet bir yerde denk geliriz onlarla, dunya kucuk 🙂” yorumunu yaptı.
Dirim’in yaptığı yorumun ardından Tanrıverdi’nin sozleri ise şoyle oldu: “Taraftarlara şirin gozukme gibi bir derdim yok. Makam, gorev kaygım da yok. Esporu nasıl daha ileri goturebilirim, neler yapabilirim ona bakıyorum sadece. Bu işi sektordeki coğu kişi gibi maddi kaygılarla yapmıyorum. Beni espor cevrenizdeki ucuz insanlarla karıştırmayın.” Tanrıverdi ve Dirim arasındaki bu konuşmalarda herhangi bir isim yer almazken, bahsedilen kişi hakkında şoyle de bir detay soz konusu: Tupte yemek,60 HZ monitor,0 odeme,doğalgazın odenmemesi ve kalorifer sıcak su 2 hafta olmaması,90 ping anladın sen saymama gerek yok daha — Mert Tanrıverdi (@Merttnrvrdi) 4 Nisan 2019
Mert Tanrıverdi ve Doğan Dirim, Playerbros ofisinde sorularımızı yanıtlamışlardı. O videolara hemen aşağıdan gidebilirsiniz. Playerbros