Bu takım KMF’yi seviyor! Finale yukselen taraf Bahceşehir SuperMassive.
Muthiş beş maclık serinin ardından Royal Youth’u 3-2 yenen Bahceşehir SuperMassive, adını finale yazdıran ilk takım olmayı başardı. Seriye iyi başlayan taraf SuperMassive! Finale cıkan ekibi 5. mac belirledi. Beş maclık seriye iyi başlayan SUP oldu. Ekip serideki ilk iki macı kazanarak buyuk bir avantaj elde etti. Ozellikle serinin ilk macında GBM’in Zed ve Wolf’un Blitzcrank tercihleri yarı final mucadelesinin heyecanlı gececeğinin habercisiydi. Nitekim takımlar yarı final mucadelesinde uzun zamandır gormediğimiz heyecanlı ve cekişmeli maclar izletti. Royal Youth kotu başladı ama geri donmeyi başardı! Royal ise seriye cok kotu başladı. İlk iki macı kaybettikten sonra mental olarak da geriye duşmesi beklenen ekip, tam tersine 3. maca daha odaklanmış bir şekilde başladı. Onceki maclarda baron savaşlarında yaptıkları hatalarla macı SuperMassive’e veren ekip, 3. macta doğru kararlar alan ve hamleleri yapan taraf olunca, macı kazanmayı başardı. Moralini yeniden toplayan Royal Youth, serinin 4. macını da kazanmayı başardı. Bu sonucla beraber finale yukselen takımı son mac belirledi. Stomaged: “4. macı benim yuzumden kaybettik.” 5. maca da iyi başlayan Royal, yine bir baron savaşında rakibine ustunluğu kaptırdı. Bu andan itibaren macın tum kontrolunu eline alan SuperMassive, yaptığı her hamle ile macı bitirmeye bir adım daha yaklaştı. Macın sonucunu da fabFabulous’un tek başına yaptığı ayrık ittirme sonucunda belirlediler. Stomaged mactan sonra verdiği roportajda ilk iki mac cok iyi oynadıklarını ancak daha sonra kotu oynadıklarını belirtti. Ozellikle 4. macta kendisinin yuzunden macı kaybettiklerini belirten deneyimli ormancı, Royal Youth serisi icin “Daha fazla alt koridora oynayabilirdim.” dedi.
Playerbros