LOL: Turkiye Sunucusunda Platin 5 Hesap
LoL0 Mesaj
●51 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- LoL
- LOL: Turkiye Sunucusunda Platin 5 Hesap
-
28-09-2019, 02:42:46Kayıtlı ÜyeMerhaba arkadaşlar, oyun aleminden uzaklaştıgım icin hesabımın da boşu boşuna durmasını istemiyorum o nedenle satışa cıkarttım. Hesap turkiye sunucusunda, ligi platin 5. Gecen sezondan da cercevesi ve platin iconu mevcut. Hesapta 9 run sayfası mevcut, hepsi tam ve butun runler acık. Bir kac tanesi dışında neredeyse butun şampiyonlar acık ve coğunda skin mevcut. Skinleri merak edenler oluyor, onun icin de biraz zaman ayırdım; Aatrox - Adalet Işığı Aatrox Akali - Gumuşdiş Akali Alistar - Zincirkıran Alistar Ashe - Ametist Ashe Blitzcrank - Riot Blitzcrank Brand - Zombi Brand Caitlyn - Kutup Savaşcısı Caitlyn ChoGath - Kabus ChoGath Darius - Cesur Yurek Darius Draven - Gladyator Draven Elise - Şanlı Elise Evelynn - Tangocu Evelynn Ezreal - Buzul Ezreal, Pulsefire Ezreal, TPA Ezreal Gangplank - Korkunc Gangplank Garen - Celik Kuvvet Garen Graves - Riot Graves Irelia - Maskeli Irelia Jarvan IV - Savaş Ustası Jarvan IV Jax - Can Duşmanı Jax Kayle - Başyargıc Kayle Kha'Zix - Meka Kha'Zix Kog'Maw - Aslan Danscısı Kog'Maw LeBlanc - Prestijli LeBlanc Lee Sin - Ejder Yumruk Lee Sin Lux - Muhafız Lux Malphite - Buzdevi Malphite Master Yi - Sukastci Master Yi, Kelle Avcısı Master Yi Mordekaiser - Pentakill Mordekaiser Nasus - Galaktik Nasus Nidalee - Leopar Nidalee, Cadı Nidalee, Kelle Avcısı Nidalee Nocturne - Donmuş Dehşet Nocturne Olaf - Pentakill Olaf Renekton - Kan Delisi Renekton Ryze - Kara Kristal Ryze Shaco - Calışkan Shaco Shen - TPA Shen Sivir - Haydut Sivir Teemo - Pofuduk Teemo, Super Teemo Tristana - Riot Kızı Tristana, Roket Kız Tristana Tryndamere - Fatih Tryndamere Varus - Işık Oku Varus Vladimir - Kan Beyi Vladimir Xin Zhao - Savaş Ustası Xin Zhao Evet bu şampiyonlarda skinlerim var, digerlerinde yok. Aralarında bir cok legendary ve artık satılmayan skin var. Ayrıca hesapta 13 yeni sihirdar simgesi var. Hesabın guvenligi icin burda ss veya nick paylaşmadım. Bana ulaşırsanız detayları ve fiyatı konuşabiliriz. Skype: burkimos __________________