Yaklaşık 3 senedir kullandığım lol uyeliğimi satıyorum. East/Tr/West ve şuanda tekrar Tr Server'ındadır.East serverında 1-2 gunluk cezası haricinde ceza almamıştır. Şuan 1343 win vardır,ranked fazla oynamıyordum fazla sinirlendiğim icin ama s3'te silver 5'te cercevesi sihirdar simgesi totem gorunumu falan vardır. Fiyat olarak piyasasını bilmediğim icin mesaj olarak konuşabiliriz.İlgilenenler ozel mesaj atabilir veya skype id lerini atabilir. Uyeliğimde 84 Şampiyon vardır , 24 tanede kostum vardır. Şampiyonlar ve kostumler ; Aatrox Ahri- Foxfire Ahri / Popstar Ahri Akali Alistar Amumu Annie- Prom Queen Annie Ashe Blitzcrank Caitlyn- Resistance Caitlyn Cassiopeia Cho'Gath Corki Darius Diana Dr. Mundo Draven Elise Evelynn Ezreal Fiddlesticks Fiora- Royal Guard Fiora Fizz- Atlantean Fizz Gangplank Garen- Desert Trooper Garen Graves Gragas Hecarim- Arcade Hecarim Irelia Janna Jax Jayce Jinx Karma Katarina- Sandstrom Katarina Kayle Kha'Zix LeBlanc Lee Sin Lissandra Lucian-Hired Gun Lucian Lux- Imperial Lux / Spellthief Lux Malphite Master Yi- Head Hunter Master Yi Morgana Nasus- Galactic Nasus Nidalee- Heat Hunter Nidalee Nocturne Nunu Olaf Pantheon Poppy Quinn Rengar- Head Hunter Rengar Riven Ryze Shaco- Asylum Shaco Shen Shyvana Singed Sion Sivir- Bandit Sivir Soraka Syndra Talon- Renegade Talon Taric Teemo Thresh Tristana Tryndamare Twisted Fate Twitch Udyr- Primal Udyr / Spirit Guard Udyr Urgot Vayne- Dragon Slayer Vayne Viegar Vi Vladimir- Vandal Vladimir Volibear Warwick Xin Zhao Yorick- Undertaker Yorick Zac Zed Zilean Herhangi değişiklikte liste guncellenecektir. __________________