Klasikler ( Vampir Konulu Oyunlar )
Oyun Dünyası0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Dünyası
- Klasikler ( Vampir Konulu Oyunlar )
-
28-09-2019, 02:39:08Kayıtlı ÜyeNot : Link vermiyorum kolaylıkla bulabilirsiniz zaten Vampire The Masquerade Redemption Trailer : İzlemek icin tıkla Oyunun Konusu : Kısaca şoyle kahramanımızın adı Cristopher , Cristopher haclı seferlerinde savaşan bir askerdir bir anda sırtından bir ok ile vurulan Cristopher yere yığılır gozlerini mary denilen bir rahibenin yanında acar. Mary denilen bu kız Cristopher'i cok etkiler fakat Cristopher'in bu kız ile bi araya gelmesi imkansızdır cunku Cristopher ile Mary arasında Mary'nin bir rahibe olması ve Cirkin suratlı psikopoz gibi engeller vardır. ( Psikopoz'u oyunun başında goreceksiniz ) Cristopher bu acı ve nefret ile kendisini yaratıklar tarafından ele gecirilmiş bir mağaraya atıp yaratıkların hepsini temizleyerek duyduğu bu aşk acısını hafifletmek ister. Cristopher'in bu arzusu vampir konseyi tarafından goze batar ve Cristopher'ida aralarına katmak isterler. Cristopher gecenin bi yarısı bir vampir tarafından saldırıya uğrar ve bir vampire donuşurur. Cristopher'i aralarına katmak isteyen vampir konseyi hedeflerine ulaştığını sanarlar fakat Cristopher onların beklentilerinin aksine onlara karşı saf tutacaktır. Vampire The Masquerade Bloodlines Trailer : İzlemek icin tıkla Oyunun Konusu : Oyunun sabit bir konusu yok kuracağınız her karakter icin farklı bir konusu var Bloodlines ile Masquerade arasında pek bir bağ kuramadım. ama yinede Bloodlines'ta oynanması gereken bir oyun Nosferatu : Wrath Of Malachi Trailer ve Gameplay : İzlemek icin tıkla Oyunun Konusu : Konumuz kısaca şoyle kahramanımızın vampirler ve ceşitli yaratıklar tarafından etrafı sarılmış olan bir kilisede mahsur kalmış bir grup insanı kurtarma cabası oyunda herşeyden ote etraftan gelen ses yankıları yaratıkların bir anda karşınıza cıkması ( koltuğumdan kac kez duştuğumu hatırlamıyorum ) gerecekten muthiş bu oyunu oynarken muhakkak yanımda birini arardım kardeşim olur yada bir arkadaşım olur fakat tek başıma oynayamazdım kalbi olanların oynamasını tavsiye etmem Ben bu oyunlardan aldığım zevki duyduğum heyecanı yeni oyunlarda bulamıyorum canı sıkılan ahh ne yapsam ne oynasam diye duşunen arkadaşlara vakitleri varsa bu oyunlara bi goz gezdirmelerini tavsiye ederim zaten 1 GB'yı gecmeyen kotanızı fazla zorlamayacak oyunlardır __________________