League of Legends’ta bircok ligin mevsim finallerine adım adım yaklaşırken Kış Mevsimi Finali Gorevleri de netleşti. #VFŞL
League of Legends’ta bircok ligin mevsim finallerine adım adım yaklaşırken, Kış Mevsimi Finali Gorevleri de netleşti. Oyunun resmi internet sitesi uzerinden paylaşılan gorev tablosuyla gorevler oyunculara sunuldu. Oynadığı sunucunun mevsim finallerini watch.lolesports.com uzerinden izleyen oyuncular oduller kazanacak. Buyuk Final (LLA) : LLA Finali’nin 3 macını watch.lolesports.com adresi ustunden izle. Odul: LLA Acılış Mevsimi Finali Simgesi Buyuk Final (CBLOL) : CBLOL Finali’nin 3 macını watch.lolesports.com adresi ustunden izle. Odul: CBLOL 1. Mevsim Finali Simgesi Buyuk Final (LEC) : LEC Finali’nin 3 macını watch.lolesports.com adresi ustunden izle. Odul: LEC Bahar Mevsimi Finali Simgesi Buyuk Final (LCS) : LCS Finali’nin 3 macını watch.lolesports.com adresi ustunden izle. Odul: LCS Bahar Mevsimi Finali Simgesi Buyuk Final (VFŞL) : VFŞL Kış Mevsimi Finali’nin 3 macını watch.tr.lolesports.com adresi ustunden izle. Odul: ŞL Kış Mevsimi Finali Simgesi Buyuk Final (OPL) : OPL Finali’nin 3 macını watch.lolesports.com adresi ustunden izle. Odul: OPL 1. Mevsim Finali Simgesi Buyuk Final (LJL) : LJL Finali’nin 3 macını watch.lolesports.com adresi ustunden izle. Odul: LJL Bahar Mevsimi Finali Simgesi Not: “Sadece sunucunuzu ilgilendiren gorevi alacaksınız. Yani Avrupa sunucusunda oynuyorsanız LEC gorevi, Brezilya sunucusunda oynuyorsanız CBLoL gorevi karşınıza cıkacak.” Playerbros