Ofm Oldu Olalı....
Oyun Dünyası0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Ofm Oldu Olalı....
-
28-09-2019, 02:37:29Kayıtlı ÜyeMerhaba gencler... Yaklaşık 1.5 yıldır ofm oynuyordum. Zamanı geldi multi hesap yaptım yeri geldi yapmaya cesaretim olmadı. Oyunu artık yavaş yavaş kavrıyordum. 1.5 senenin sonunda artık oyunu tamamen kavramıştım. Kac defa şampiyonluk yaşadığımı bile hatırlamıyorum. Artık dunya sıralamasında ilk 100'e girmeme cok az kalmıştı. Bir sezonda en az 5k menajer puanı ile bitiriyordum. Taki oyun osm olana kadar. Artık oyun o kadar kotu olmuştu ki Nantes ile Paris Saint Germain'e 6 tane attığımı hatırlıyorum. Neyse zaman gece gece 60k ya yakın menajer puanı yaptım. 2 hafta oyunu bıraktım. 2 hafta sonra girdiğimde resmen şok oldum. 60k menajer puanı olmuş sana 33k. Bunun sebebini araştır araştır.... En sonunda oğrendim. Meğersem her gun %1 menajer puanı silinecekmiş. O zamandan sonra oyundan soğudum. Oyun osm oldu Psg'ye 6 attım-sıralamam duştu-Sacma sapan değişiklikler yapıldı. Oyuna yaklaşık 100 tl yatırdım ve sonunda multi hesapdan dolayı banned . Size tavsiyem kesinlikle oyunu bırakın hırs yapmayın cok kotu oluyor . Modaratorler zaten ayrı kafada kufurlu cevap aldığımı hatırlıyorum. Bence oyunu bırakın gidin Facebook uzerinden Top Eleven oynayın. Smhh08 Aşk-ı Futbol __________________