Cok sevimli bir cift yaşardı uzun zaman once . Ve onların tatlı mı tatlı ciftlikleri . Ve gozlere ziyafet veren o bahceleri , bahcelerdeki meyveleri sebzeleri . Bu sevimli ciftlerin gunleri harika iken bu guzelliği bozan bazı dış etkenler vardı. Bunlar kargalardı. Mısırlara saldırır , meyveleri haşat ederlerdi . Bu yuzden bir korkuluk yaptılar. Ancak bu korkuluk kargaları uzaklaştırmakla kalmayacaktı. Onları haşlayacaktı . Bu yuzden korkuluğun icine bir suru elektrik kablosu koydu ve bunları tek bir fişte topladı. Uzunca uzanan bu prizi evine kadar goturdu ve artık rahat bir nefes aldı . Aynı gun ciftcinin karısı gece biraz hava almak icin dışarı cıktı ve ayağı prize takıldı. Priz fişten cıkmayla birden tum elektrikler kesildi. Sonra kargaların cığlıkları duyuldu. Kadın korkarak fişi tekrar yerine taktı. Ancak elektrikler gelmedi . Kargaların sesleri daha da yaklaşıyordu. Kadın karanlıktan fırlayan bir şey gordu. Kadın ayağı kalkıp kacacakken ayağından cekildiğini farketti ve karanlık bahceye doğru suruklendi . Sabah olunca adam karısı nerde diye merak etti ve aramaya başladı. Dışarı baktı ve bahcenin berbat bir halde olduğunu gordu. Hemen bahceye doğru koştu ve tam korkuluğun asılı olduğu yerde karısını asılı olarak gordu. Tum enerjisi cekilmiş , teni bembeyazdı. Ve işte bu korkuluk bahce bahce gezmeye devam etti. İnsanların enerjisini calarak hayata tutundu. Nasıl canlandığı bilinmiyor ancak leauage of legends dunyasına girdikten sonra artık hic birimiz guvende değiliz . Artık bahcelerden uzak durmalıyız ... Ben kendim yazdım ana hikaye değil ama boyle olsa sizce nasıl olurdu __________________