heimerdinger yardım
LoL0 Mesaj
●71 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- LoL
- heimerdinger yardım
-
28-09-2019, 02:36:27Kayıtlı Üyemerhaba arkadaşlar ben lole başlayalı 1 hafta bile olmadı aslında. Ama daha onceden neredeyse 10 15 tane dota videosu vede 20 den fazla lol videosu izlediğimden ayrıcada bilgisayarımda oyun olmadığı zamanlar bile bu foruma girip bir şeyler okuyordum. 1 hafta once başladım edindiğim bilgiler sayesinde hemen oyunu kaptım ve direk ashe aldım. Ashe ile her oyun 20 30 kill atip asist yapıyordum 2 3 turk bulup skype ile oyun oynuyorduk 14 level oldum bu zamana kadar. Hep ashe ile oynamak beni sıktı ve "heimerdinger" aldım. onunla ingiliz kaynaklardan ve videolardan biraz bilgi edindim cunku turk kaynak neredeyse hic yoktu. Ardından 3 oynaysımda 10+ kill attım. Fakat ben daha iyi oynamak istiyorum şuana kadar tek yolda oynadım. heimerdinger taktikleri nelerdir ? ingilizcem iyi olmadıgından mobafiredeki yazılanları neredeyse hic anlamadım bana bu heroyu rehber olacak şekilde biri anlatabilirmi konu altında ? eğer anlatırsa ona gercekten dua bile ederim cunku okuyacak bir şeye ihtiyacım var ve pek bir şey bulamadığımdan konu acıp bilgi edineyim dedim. __________________