Evet arkadaşlar başlıktanda anladığınız gibi biraz once Rengar aldım ve bi kac test oyunu yaptım. Oncelikle cok zevkli bi hero olduğunu soylemek isterim tamamen top gitmesi gereken bi hero (jungle fln da olur) bot da fazla iş yapamaz. En sevdiğim ozelliği mana ihtiyacı olmaksızın 5 skill kullanıldığında skillerin altında yazan ozel focusları var 5. den sonra size q skili eksra damage w skili healtınızın %15i ni e skili rakibi bir saniyeliğine stunlama ozelligi veriyor. Bu skillerden herhangi birini kullandığınızda o skill bir sonraki kullanımı yani cd si 1 miktar duşuyor. Pasifide cok hoşuma gittii cimlere girdiğinde etrafta bir halka oluşuyor ve bu halkada rakip minyon ve ya herolarına atlıyıp guzel damage verebiliyorsun. En onemlisi ise bence ulti hem kacmaya yarıyor hemde rakibe gang yaparken cok işinize yarayacak ayrıca belli bi alandaki duşmanları gorebiliyorsunuz. R kullanmak cok guzel oluyor sanki predatorde ısı algılayan yaratık gibi Sevmediğim ozelliğine gelince skillerin dışında vurulan damageler fazla değil ama bunu skillerle kapatmaya calışmışlar. İtem onerilerinde bi sacmalık var adamın manaya ihtiyacı yok ama mana veren item oneriyor o itemde ne yazikki işine yarıyor. Anlatacaklarım şimdilik bu kadar daha pvp oynamadım orda eksi ve artılar ortaya cıkar ama ben cok eğlendim diyebilirim __________________