GTA GTA Modern City
Oyun Serileri0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Serileri
- GTA GTA Modern City
-
28-09-2019, 02:28:02Kayıtlı ÜyeArkadaşlar Ben bir MOD yaptım. GTA nın Modu GTA MODERN CİTY diye Bitti Bitiyo VİCE CİTy Modu Şimdi Birmod dAHA Yaocam ADI GTA ADA 2 Diye Cunku ADA 1 i kendim yaptım EGER GTA ADA 2 ile benle olmak istiyen varsa yorum atsın. GTA MODERN CİTY 2 Ozellikleri 1.Her ev aldınız yerde mafyanız var. 2.Yeni yer alma yerleri cıktı. 3.Mafyanızdaki adamların ustu degişti. 4.sizin ustunuz degişti. 5.İnsanların ustu degişti. 6.arabalar degişti. 7.Gorevler in hepsi acık istediginiz gorevi yapın. 8.Bir yer var (siz bulun) orada bilmediginiz adamlar size başka gorev veriyo Ornek eve baskın yaptırıyo-polis kıyafeti giyip evlere baskın veriyo) 9.Gta San Andreas Hud'u (Sağlık, Para, Saat gostergesi) eklendi. 10.istediginiz yerde oyunu save edebiliyorsunuz. 11.paralar degişti. 12.her garaja 4 arac sığabiliyor. 13. nano telnolajisi bir telefon eklendi. 14.Tum araclara Nitro (NOS) eklendi. 15.Sınırsız arac alan Yeni bir garaj eklendi. 16.Gorevde verilen giysiler degişti. 17.lance nin ustu degişti. 18.polis peşinize duştugunde mafya adamlarınız ın yanına gittiginde yardım ediyorlar. 19.Yeni Tank eklendi. 20.askerlerin usleri degişti. 21.polislerin usleri degişti. 22.tuvaletinizi yapabiliyorsunuz. 23.Kendi mp3 unuzu kurabiliyorsunuz. 24.kumsalda yarış pisti var. 25.otelin orda atlama yeri var. 26.mp3 de bazı şarkılar bizden size bedava . 27.menu degişti. 28.diazın ustu degişti. 29.kenin ustu degişti 30.paulun ustu degişti. 31.albay cortezin ustu degişti. 32.haritada gorevlerin ustu degişti. 33.saglınız 200 ve celik yelek te 200 cıkarıldı. 34.Yeni silah eklendi keleşnikof daha bircok. 35.swat larin ustu degişti. 36.polis aracı degişti. 37.kayıtlı oyuna gir ilkine tıkla hapishane den başlıyosun. 38.motorlar degişti. 39.gazeteler degişti. daha bir cok ozellik biraz siz bulun. linki gelicektir. Bence Super bir oyun. __________________