Talisman online oyuncu kalitesi ve turkler
Oyun Dünyası0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Talisman online oyuncu kalitesi ve turkler
-
28-09-2019, 02:16:39Kayıtlı ÜyeArkadaslar ben aranıza yeni katıldım, hem forumda hemde talisman online da yeniyim.18 lvl wizard kastım, tum karakterleride en az 10 lvl yaptım.Yani soylemek istedigim sey, oyundaki oyuncuların kalitesini gorebilecek kadar oynadım. Sıkılabilirsiniz ama sonuna kadar okuyun yada hic başlamayın, amacım turkleri kotulemek deil, sadece onerilerde bulunmak. Oncelikle şunu soylemek istiyorumki oyuncular knighttan, silkroaddan yada ona benzer oyunlardan cok daha kaliteli, yardım sever, reddederken bile ozur dileyen kişiler. Bazı yuksek level oyuncular adı kırmızı olan, kendi turune gore daha guclu olan, benim deyimimle mini bosların yanından gecerken, orda onu oldurmeye calısan birini gorurlerse onu team(party)e alıp minibosu oldururler. Yanı kısacası yadım ederler.Yada işi gucu yoksa mal mal gezmek yerine birinin gorevlerini yaparlar.Geneli boyle.Burda anlatmak istedigim ne knight ne silkroad (uzun sure oynadıgım iki oyun oldugu icin bunları ornek veriyorum) bukadar iyi oyunculara sahip degil. Şimdi gelelim turklerle ne alakası olduguna; Oyunda 3 adet turkle karşılaştım; birincisi bana cevap vermeye tenezzul etmedi ve kasmaya devam etti ikincisi benim quest sebebiyle oldurmem gereken kaplanı (adını hatırlamıyorum) ben daha saldırmadan olduruyor ve orda bekliyordu.Soylememe rağmen cevap vermedi. ucuncusu ve en kotusu belkide... Ben sakin bi sekilde gorev yaparken biri geldi. Adı TTAAMMEERRR gibi biseydi.Bana team teklifi attı.Kabul etmedim.Ve daha sonra belkide 100 kere attı, en az 5 dk kasamadım.Cunku o pencere onume gelince tuşlara basamıyorum ve 1. skili attıktan sonra o pencere gelirse ben kapatanakadar zaten canavar 1 kere daha vuruyor. Yeter dedim direk turkce. Turk oldugunu tahmin etmişim.Kufur etti once gorev var yardım et falan dedi sonra, yuzsuzluk dizboyu.Azına geleni soyledi yardı etmeyince. Şimdi gelelim iyi anılarıma: ben mini bos kesmeye calısırken adamın biri geldi ve ''I think you need help''(Bence yardıma ihtiyacın var) dedi.Ve bende Yes I need help(evet yardıma ihtiyacım var) dedim.Adam minibosu kesti.Başka gorevimin olup olmadıgını sordu, gitmişken 16 black leopard gorevimide yaptı. Birgun ben geminite snake serum gorevini yapmak icin bismillah dedim ama birde baktım kordinat yok.Ara ara bulamadım.Birine sordum.Adam beni takip et dedi ve goturdu, gorevi yaptı, sonra yaklasık 2 saat boyunca benim gorevleri yaptı. Daha cok var ama bukadar yeter... SONUNCUSU birine team daveti attım. BR? yazdı. Hayır dedim ve turk oldugumu soyledim. Teamdan cıktı ve turkler kotudur yazdı. Demek istedigim şey, 3-5 salak yuzunden adımız kotuye cıktı. Belki bu yazıyı okuyanlar arasında da oyuncu kalitesini duşuren kişiler olacak.Ama sizden ricam, kufur etcekseniz, ks yapcaksanız turk oldugunuzu soylemeyin.Turk oldugunuzu soylediyseniz TURK gibi davranın, azınızı toplayın, size faydası olmayan işler icin başkalarına zarar vermeyin. ALINTI DEĞİL... __________________