ogame sorunwar yardım edin plz +rep
Tarayıcı Tabanlı Oyunlar0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Tarayıcı Tabanlı Oyunlar
- ogame sorunwar yardım edin plz +rep
-
28-09-2019, 01:50:06Kayıtlı Üyebeyler bn tesane falan yaptımda bu tersane bolumune tıkladığım zaman ------------------------------- Sayfa goruntulenemiyor Aradığınız sayfa şu an kullanılamıyor. Web sitesi teknik sorunlar yaşıyor olabilir ya da tarayıcınızın ayarlarını değiştirmeniz gerekebilir. -------------------------------------------------------------------------------- Lutfen bunları deneyin: Yenile duğmesini tıklatın veya daha sonra yeniden deneyin. Sayfanın adresini Adres cubuğuna yazdıysanız, doğru yazdığınızdan emin olun. Bağlantı ayarlarınızı doğrulamak icin Araclar menusunu sonra da Internet Secenekleri'ni tıklatın. Bağlantılar sekmesinde Ayarlar'ı tıklatın. Buradaki ayarlar, yerel ağınızın (LAN) yoneticisi ya da Internet servis sağlayıcınız (ISS) tarafından yapılanlar ile eşleşmelidir. Internet bağlantı ayarlarınızın algılanıp algılanmadığına bakın. Microsoft Windows'un ağınızı inceleyip, ağ bağlantısı ayarlarınızı otomatik olarak algılamasını sağlayabilirsiniz (ağ yoneticiniz bu ayarı etkinleştirmişse). Araclar menusunu sonra da Internet Secenekleri'ni tıklatın. Bağlantılar sekmesinde, LAN Ayarlarını tıklatın. Ayarları otomatik olarak algıla'yı secin, ve sonra Tamam'ı tıklatın. Bazı siteler 128-bitlik bağlantı guvenliğini zorunlu tutmaktadır. Yuklu guvenlik guc derecenizi belirlemek icin once Yardım menusunu sonra da Internet Explorer Hakkında'yı tıklatın. Guvenli bir siteye erişmeye calışıyorsanız Guvenlik ayarlarınızın bunu desteklediğinden emin olun. Araclar menusunu sonra da Internet Secenekleri'ni tıklatın. Gelişmiş sekmesinde guvenlik kısmına kayın ve SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0'a ilişkin ayarları denetleyin. Başka bir bağlantı denemek icin Geri duğmesini tıklatın. Sunucu ya da DNS Bulunamadı Hatası Internet Explorer DİE HATA VERİO YYYYAAAAAAAARRRRRRRRDDDDDDIMMMMMMM __________________