Merhabalar anladım ki Pes2008 De Spiker ' i yaparken Tanıtımları kimse beğenmedi Bende Bıraktım Ve Duşundum Başka Oyunlara Deniyim Bende WWE SmackDown Raw 2007 Oyununa yapıyım dedim Aslında Oyunda Spiker Yok yani Vuruken Vfelan YOk Orn: Evet Batuhan vurdu felan Demiyor Ama Vuurş sesleri felan Cıkıyor Ring Dışındayken "1,2,3,4,5,6. . ." Diye Sayıyor Onu turkce Yaptım Ve aklıma Şole birşey daha geldi. .. Ringe gelirken Ozel SuperStarların Muzikleri Calıyor 1:43 Sn felan Oluyr Bende Oraya Şole birşey Eklemeyi Duşnuyuroum Aslında EKledim calıştı Ama sizdende yorumlar Bekliyporum OGelirkenkki şarkıyı Kaldırıcam Arka plana kısık Sesli koyucam Ve bende Gelirken orn: "İŞteee Karşınızda Rey Mysterio Evet Rey 80 kilo Ağırlığında Amerika Şampiyonu OlmuştuurEvet Onur Nedersin Bole birşeye(Yorucmcu onur) Bencede Batuhan Okadar guclu bir isim ki Onun altında kkalmak istemezdim gennellikle 619 Hareketiyle Unludur Tebrik ederiz " Gibi Sizde bana Replikler soleyebilrisiniz Şole birşey daha duşunuyorum ama oyunun zevki klamaz yorumlara gore Yapıcam Vurma sesleri "AHHH UUUHH" Felan o Sesleri yok edip Yerne Cok pis vurdfu felan diyebilriim Ama bu seferde AhhhUhhh sesleri gider __________________