Evet arkadaşlar bu bir sitemdir. Sayın ''Buyuk Beşiktaşlı'' asistanımız işe yarayan topicleri kitleyip işe yaramayan topiclere bizleri yonlendiriyor. Biliyorum bu konu acılır acılmaz kilitlenecek. Cunku haklı olan biziz. Sizden isteğim bana destek cıkmanız. Sayın ''Buyuk Beşiktaşlı'' asistanımıza şu cevabı p.m olarak attım. Cevap: Bir Gunde Bu Kadar Topic Kilitleyerek Ne Yaptığını Sanıyorusun? Sayın Buyuk Beşiktaşlı sen ne yaptığını sanıyorsun 2 senedir Adminler, Modlar kilitlemedi konuyu 2 senelik konuyu kilitleyip ne yaptığını sanıyorsun? TURKCE YAMALAR İSTEK ALIRIM!!! topici sabitteki topicin hitini gecmiş. TURKCE YAMALAR İSTEK ALIRIM!!! topici 17-12-06 tarihinde acılmış sabitteki topic 04-04-06 tarihinde acılmış. Arada 8 ay olmasına rağmen TURKCE YAMALAR İSTEK ALIRIM!!! topicinin sayfa sayısı 52 sabitteki topicin sayfa sayısı 100 sen bir gunde bu kadar topic kilitleyerek ne yaptığını sanıyorsun bu topici senden onceki Adminler, Modlar gorevliler kilitlememişte 2 yıl sonra kilitleyip ne yaptığını sanıyorsun? Sabitteki topicle ilgilenen yok bir kere. Adamlar oraya yazıyor kimse bakmıyor. Sonra geliyorlar bakıyorlar TURKCE YAMALAR İSTEK ALIRIM!!! Topicne ne yazılırsa bir gun icinde (Onemli bir durum olmassa, tatilde olmassam vb. durumlarda) olumlu veya olumsuz kendilerine bir cevap veriliyor. Şimdi sorarım sana ne diye işe yarayan topici kapatıyorsun da işe yaramayana yonlendiriyorsun? Asıl işe yaramayan topic sabitteki topic. Şimdi size sabitteki yama isteme topicinin linkini veriyorum. Şoyle bir bakın bakalım isteklere olumlu veya olumsuz cevap verilmiş mi? http://www.frmtr.com/oyun-yamalari/3...ce-buraya.html __________________