Arkadaşlar dun pes 2009 indirdim. bende gamepad var ve kardeşimle 2 kişi oynucaz. ama biraz uğraştırdı.Sonunda controller 2 den gamepad i ayarladım fakat bi sorun oldu. klavyeden yani keyboard tan oynayan benim gamepad ten oynayan kardeşim gamepad butum tuşlar tıkır tıkır hallettim. klavyeyide kendi duzenime gore ayarladım fakat oyuna girdiğimde oyuna başlarken son duzenlemeleri başlıyoruz ya hani en son 2mizde tıklıyoruz maca başlaya ondan sonrada onayla ekranı geliyor(son 1 kez kadroyu gorduğumuz ekran.İşte tam orda bi sorun cıkıyo. gamepadle 2. takıma onayla diyebiliyosun ama bende yani klavyede 1 takım icin onayla demeden biraz değişik bi kadro ekranı geliyo. tum futbolcular var kaleci haric futbolculardan istersem seciyorum istersem secmiyorum. yukarıda benim takımın yanında 0/10 yazısı var her futbolcu sectiğimdew 1 artıyor ben hepsini seciyorum anca oyle macı oynayabiliyorum kaleciyi hic bi şekilde secemedim. bu sorunu nasıl duzeltebilirm.yani o ekranda futbolcuları secmeden mac edemiyorum. sorunu cozene + rep biraz uzun anlattım ama inşallah anlaşılırıdr. __________________