Herkese merhabalar, bu sene yurt dışında bir ulkede universite okumak istiyorum.(ABD haric)Abd'yi okulları cok pahalı olduğu icin istemiyorum ama eğitimi guzel fiyatlarıda biraz makul bildiğiniz yerleri var ise mutlaka araştırmak isterim. Acık olmak gerekirse lise notlarım iyi değildi. Ortalama diyelim. E haliyle diplomamda oyle.

İnanın gecemi gunduzume katarak araştırdım ama bir turlu karar veremedim.
Kafamda bolum olarak iki bolum var; Birincisi ve ilk olarak istediğim pilot olmak, pilotluk en oncelikli tercihim bu. İkincisi ise Uluslararası İlişkiler okumak.

Okuyacağım ulkeden beklentilerim ise şunlar: İnsanları yabancılara karşı ırkcılık yapmayacak ve rahat oldukları kadar sıcak kanlı olmalarını istiyorum. Biliyorum elbet yabancı olduğum icin insanlar bir şekilde yapar ama bu durumu en aza cekmeyi istiyorum.

İkinci olarak; Eğitim kalitesinin yanında oğretici ve gercekten ileride benim işime yarayacak bir universitede guzel bir eğitim almak istiyorum.

Ucuncu olarak; arkadaş ortamı benim icin cok cok onemli. Yani isterim ki buradaki gibi cok yakın arkadaşlarım olsun, samimi dostluklarım olsun, eğlenelim hep beraber. Yeri geldiği zamanda birbirimizle yardımlaşalım, calışalım.

Lutfen sizde onerdiğiniz ulkeleri neden onerdiğinizi acıklarsanız bana cok yardımcı olmuş olursunuz. Tecrubelerinizi de dinlemek isterim.

Zaman ayırıp okuduğunuz icin cok teşekkur ediyorum ve yardımlarınızı bekliyorum iyi gunler