Cok Zor: (seviye 80-100) Yılan Adaları | Antik İblis | Meteor Damlaları
Butun gorevler listesine don
Meteor Damlaları
Mili'nin kızkardeşi Mine eski kocası Co tarafından kandırıldı ve terkedildi. Co bununla karşılaştığında acgozlu ve pişkindir ve senden bir nektar, eski eşinden bir Muhafız Yıldız ve bir meteor ister. Karşılığında da, sadece kucuk,uzgun-gorunumlu bir meteor verecek. Bunun anlamı ne olabilir? Meteor Damlası NPCler: Mili (Akcaağac Ormanı'nın kuzeydoğusu 804,461), Mine (Kuş Adası 707,545), Co (Colun kuzeybatısı 77,326) Oduller: Bir meteor damlası Ozel: Meteor Damlaları meteorlarla tamamen aynı yolla kullanılabilir, tek bir fonksiyon haricinde - bunlardan bir tanesine sahip olana kadar eşinden boşanamazsın (cok rağbet goren meteor damlalarını yapmak!) i. Anka Kalesi'nde Mili'yi bul ve Kuş Adası'ndaki kız kardeşi Mine'ye bir mektup gondermesine yardım et. ii. Mektubu Kuş Adasındaki Mine'ye gotur. Mine, senden aşkı Co'yu bulması icin yardım etmeni isteyecek. Eğer yardım etmek istersen, sana bir Muhafız Yıldız verecek. iii. Col'de Co'yu bul. Muhafız Yıldız'ı ona ver. O da sana bir meteor ve nektar bulmak istediğini soyleyecek. iv. Bir Meteor ve Nektar almaya git. v. Co'ya geri git. O cok susamış, bu yuzden Nektarı ona ver. Konuştuktan sonra, muhafız yıldızı sorar. Meteorla ikisini ona ver. Sonra o sana kucuk, uzgun gorunumlu bir Meteor verecek yani sen de onu Mine'ye goturebilirsin. vi. Bu kucuk ve uzgun gorunumlu meteoru Mine'ye gotur. Uzgun Meteorunu aldıktan sonra, o sana bir Meteor Damlası verecek. Bu durumda eşinden boşanabilirsin. __________________